Mircea LucescuRapid

5 motive pentru care Rapid va fi campioana

1. Pentru ca ultimii antrenori care au adus titlul in Giulesti au trecut dinamovist. Mutu poate calca pe urmele lui Mircea Lucescu si Mircea Rednic si sa devina campion cu Rapid.

2. Pentru ca anii impari sunt cu noroc pentru Rapid. 1967, 1999, 2003 si acum, de ce nu?, 2023.

3. Pentru ca am asteptat atata timp ca soarta sa fie cu noi, iar acum, in prag de centenar, cand noi ne batem la titlu, Dinamo se lupta sa nu cada in C, iar Steaua le e sparing partner in Liga 2, fara drept de promovare.

4. Pentru ca nu mai putem fi furati cu atata nesimtire cum am fost furati in 1998, de exemplu.

5. Pentru ca, in sfarsit, dupa atata timp, avem o echipa pe care o stim pe de rost.

Continua tu lista cu motive printr-un comentariu mai jos ⬇️

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Și de ce nu am trăi și noi marea capodoperă a lui Dumas… :”După douăzeci de ani”…!!!

 2. Pentru a fi campioana, Rapid nu are nevoie de motive, ci de argumente. Si nu 5, ci unul si bun: fotbal consistent, de calitate.
  Cum spuneam intr-un comentariu anterior, deocamdata suntem in treimea competitiei in care aduni puncte din entuziasm, iar argumentul se dovedeste a fi unul serios.
  Sa vedem mai departe …
  Hai Rapid !

 3. Cinci motive pentru care Rapid NU va fi campioană:
  1. Liniuță
  2. Liniuță
  3. Liniuță
  4. Liniuță
  5. Liniuță

 4. Ca de obicei acest ” anonim ” e negativ

  Avem toate motivele de a spera ( moare ultima ) si eu ca rapidist convins traiesc din optimism.
  Hai Rapid

 5. Iulian, norocul şi ghinionul şi-l face fiecare cum poate în funcţie de împrejurări. Şi DA, am câştigat 7 meciuri până acum, dovadă clasamentul. Asta este mentalitatea românului, când realizează un lucru bun, îl aruncă pe noroc, dumnezeu, şansă…etc; când are rezultate negative, menţionează ghinionul, tot că aşa a vrut dumnezeu, neşansă…etc. Nu prea ne asumăm rezultatele

 6. Din toată inima îmi doresc sa fim campioni. Însă, hai sa fim realiști. Am câștigat ceva pana acum? Nu. Bun. Suntem pe primul loc, însă sa recunoaștem ca au fost și jocuri în care am câștigat cu noroc. Într-adevăr norocul face parte din joc, din viata. Sa nu ne îmbătam cu apa rece, este totuși prea devreme. Vorba lui „Patraulea” , MAI E MULT PANA DEPARTE. Hai Rapid.

 7. @anonim – Depinde ce înţelege fiecare prin „a fi” …rapidist, stelist, dinamovist…etc. Oricum, un motiv interesant ar fi acela că avem un lot destul de bun (considerat de unii ca o familie), un parcurs bun, stadion nou, public superb şi ideea centenarului.

 8. Lucescu și Rednic erau dinamoviști, Mutu a fost argeșean și pe urmă dinamovist un an jumate. A petrecut mai mult timp la Fiorentina.
  Așa că primul argument cade…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.