RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu spune ca mai vrea un transfer: „Mai vrem un atacant!”

Victor Angelescu a dezvăluit care sunt obiectivele Rapidului și a vorbit despre ce transferuri mai pregătesc giuleștenii.

„O victorie foarte importantă. Am făcut un meci bun, sunt mulțumit. Nu văd de ce să fie epuizată echipa, noi nu am jucat în cupele europene. Eu cred că suntem la un nivel bun, suntem concentrați pentru că urmează un meci cu U Cluj. Play-off-ul este obiectivul, am început bine și sper să o ținem tot așa. Sigur vor veni și meciuri în care nu o să câștigăm, dar trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Sunt mulțumit de ce se întâmplă acum.

Nu cred că anul acest ne putem bate la titlu. Noi ne vom bate cât mai sus și o să vedem ce se va întâmpla. Țelul nostru e să intrăm în play-off, ne vom bate pentru un loc de cupele europene, pentru Cupa României, dar titlul nu e ceva realist. Probabil că la anul ne vom bate la titlu.

Mai căutăm un atacant, dar nu suntem disperați să aducem pe cineva. Avem doar doi atacanți și mai căutăm unul. Dacă nu o să găsim, atunci suntem ok cu lotul nostru”, a spus Victor Angelescu pentru Pro Arena.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Mijlocas coordonator si un atacant.Faceti un efort pt ISFAN DE LA ARGES. CINE SUNT DRAGUS SI PARASCHIV? MIJLOCAS BUN LA SIBIU BABA HASAN

 2. Mijlocas coordonator si un atacant.Faceti un efort pt ISFAN DE LA ARGES. CINE SUNT DRAGUS SI PARASCHIV?

 3. Zici ca spera sa nu gasesca dar cauta…
  Daca vrei si oferi bani gasesti
  Cum oierul l-a luat pe italian???
  Cred ca se vinde orice jucator daca il oferrezi cum trebuie

 4. Aduceti un atacant Din America de Sud Brazilia sau Argentina il promovati.El va ajuta sa custigati titlul iar voi il ajutati sa se transfere in La Liga sau Premier Lig.

 5. Braxoooo felicitări dragii nostri
  Victore ,! cu Dan Sucu sunteți ce trebuie pt echipa noastră Draga Aveți dragostea și sprijinul nostru Hai Rapidu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.