Rapid

Ultrașii Rapidului, „interziși” pe stadionul din Sfântu Gheorghe! De ce doar 410 de rapidiști vor putea participa la Sepsi – Rapid

Meciul Sepsi OSK – Rapid este programat sâmbătă, ora 21.45, în etapa a 7-a din Superliga, iar oficialii din Sfântu Gheorghe încearcă să-i țină pe ultrașii din Giulești departe de stadion, scrie prosport.ro

Partida Sepsi OSK – Rapid se va desfășura, cel mai probabil, cu casa închisă, însă doar 410 suporteri ai formației antrenatã de Adi Mutu vor putea să își vadă favoriții la treabă pe wearena din Sfântu Gheorghe.

Noua arenă din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 8170 de locuri, iar regulamentul cere ca oaspeții să primească un procent de 5%, adică 410 de bilete.

Sursa citatã mentioneazã cã după ce au apărut discuții în ceea ce privește interesul mare al suporterilor Rapidului pentru meciul cu Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe, a explicat de ce nu le va oferi mai multe tichete oaspeților.

Nu puteam să le dăm mai multe bilete pentru că este un interes foarte mare la noi pentru acest meci. Însemna să luăm din biletele pentru suporterii noştri ca să le dăm celor de la Rapid. Noi la meciul din deplasare cu ei vom merge, probabil, cu vreo 50 de suporteri, deci nu poate fi vorba despre o reciprocitate”, a explicat Laszlo Dioszegi, conform Digisport.

Rapidiștii au sperat că vor primi mai multe tichete la partida cu Sepsi OSK, mai ales că la duelurile cu Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești au mers aproximativ 1.000 de suporteri.

Laszlo Dioszegi a vorbit și despre acuzațiile suporterilor din Giulești în ceea ce privește creșterea prețurilor la bilete pentru partida cu Rapid:

„Sincer vă spun că nu ştiu. Noi avem externalizat acest serviciu şi abia joi ştiu că va începe comercializarea biletelor de intrare”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Niște bozgori ! ….Atât!!! O sa-i punem cu botul pe labe! Forza Rapid!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.