Rapid

Rapid continuă războiul cu Julio Cesar. „Nu are nicio logică! Am plătit, dar suntem în litigiu!”

Rapid a pierdut procesul la FIFA cu brazilianul Julio Cesar, iar Victor Angelescu și Dan Șucu au decis să achite datoria de 600.000 de euro pentru ca formației din Giulești să i se ridice interdicția la transferuri, scrie prosport.ro

Deși au achitat datoria de peste jumătate de milion de euro, Rapid a decis să continue războiul cu fostul fotbalist din Giulești pentru a recupera acei bani.

Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii clubului Rapid București, susține că decizia luată de FIFA nu este corectă și a explicat de ce. Mai mult, afaceristul a transmis că giuleștenii sunt în litigiu cu fostul fotbalist brazilian.

„Am plătit ca să putem înregistra jucătorii, dar suntem în litigiu. La FIFA e mai greu. Noi am pus partea sportivă pe primul loc, dar noi credem că nu e normal să plătim această sumă. Nu am luat clubul pe gratis, am luat clubul din Liga 4 și după șase ani avem datoriile vechiului club. Așa luam clubul când avea datorii. Care mai e logica falimentului și că am luat-o din Liga 4? Nu are nicio logică. Nu mai sunt sume foarte mari, am vorbit și cu domnu Șucu, iar partea sportivă trebuie să primeze. Am făcut acest pas, nu e corect, ne vom judeca cât putem”, a spus Victor Angelescu pentru Prosport Live

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Mă uitam la o știre despre raduciou,despre Dinamo,nu mai este dinamovist, văd că îi dă în judecată,la fel ca la rapid,gen supulica,Pancu bețivul,mămică,etc, rușine să vă fie,ce ați zis voi ,hai la ăștia amărâții că vin banii într-o zi,ai de pula voastră

 2. desigur ca cel mai vinovt de aceasta situatie e georgica utecistul, care n-a avut de lucru si a inscris la osim, prin manoliu, afc-ul si asta in aceiasi zi in care a anuntat falimentul. logic si normal este ca manoliu lmpreuna cu copos sa plateasca acesti bani.

 3. Ce face Manoliu,nu-și revendică datoriile că doar se laudă cu AFC Faliment că este urmașul și întradevăr s-a dovedit,că doar a intrat în faliment ca cel dinainte.

 4. Ma intreb de ce nu s-a autosesizat Manoliu, asa ar fi fost corect din partea celui care se considera adevaratul mostenitor al vechiului Rapid. Asumandu-si constient aceasta datorie, ar fi facut dovada, cel putin morala, ca la el se gaseste „Sfantul Graal”.

 5. Mi-e milă de Angelescu. Îl încalecă toți.
  Și am impresia că și Șucu îi pregătește ceva 😉

 6. Atenție! George Ganea a fost dat afară de la Pitești și e disponibil pentru Rapid!

 7. Dacă își închipuie cineva că Iulică din Brazilia o să dea banii înapoi…
  Odată ce i-a luat, salutare! Și FIFA nu prea cred că o să plătească în locul lui.
  A, să nu uit. Pregătește-te cu banul pentru Cardinho! 😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.