Rapid

Mihai Iosif nu a simtit deocamdata chemarea noului stadion

După ce a fost disponibilizat de clubul său de suflet, Mihai Iosif s-a distanțat de giuleșteni și nu a mai fost observat pe Stadionul Giulești, în afara evenimentului de inaugurare.

La aproape 6 luni de la despărțirea de Rapid, Iosif a mărturisit că nu a mai ținut legătura cu oamenii care conduc echipa, cu excepția lui Victor Angelescu.

„Nu prea am fost pe stadion, nu ştiu, am vrut să stau mai retras. Probabil mă voi duce pe viitor. Nu am simţit atunci… Nu am simţit chemarea. În nicio relaţie nu mai sunt cu cei care conduc Rapidul. Mai vorbesc cu Victor din când în când. Nu s-a întâmplat nimic, am fost demis şi viaţa merge înainte. Ăsta e rolul antrenorului. Cei care am fost acolo am realizat ceva.

Când nu ai rezultate, eşti schimbat, chiar dacă tu erai în obiectiv. Aveam de îndeplinit salvarea de la retrogradare, un obiectiv pe care nu l-am pus eu. Nu am reproşat. Conducătorul îşi ia o marjă când echipa nu merge şi atunci încep să caute antrenori. Dar eu nu aş apărea pe stadion cât timp echipa are antrenor, nu aş face asta niciodată, doar după ce aş semna”, a declarat Mihai Iosif, potrivit Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Adică cum, nu a simțit chemarea stadionului ? Păi un rapidist adevărat merge să-și încurajeze echipa, nu ? Ce legătură are stadionul sau antrenorul actual ?

  2. oricum, Mitza ramane in inimile noastre. am promovat cu el si am adunat in primele 6-7 etape de la inceput campionatului puncte fr importante care ne-au salvat de la emotiile play-out. ca se putea mai bine nu era rau, dar cu lotul avut la dispozitie atat s-a putut. dar a-l ponegri pt atitudinea da acum e prea mult. oricine in locul lui nu s-ar simti confortabil cand esti demis. in rest, nu mai de draga Mitza.

  3. La început a fost extrem de simpatic, cu un aer aparte care îmbina umorul cu poezia. A fost profesionist până la un anumit punct. Până în acel moment în care adversarii au descoperit sau mai bine zis, până când jucătorii aduși au lăsat mult din turația motoarelor. Aici trebuia să intervină Miță, trebuia să aplice idei, tactici, lucruri pe care nu le cunoaște, un capitol la care a fost depășit total. Pe scurt lipsa totală a experienței. Drama mare, e că a pierdut vestiarul, știm cu toții episoade gen Timișoara (cupă), a făcut multe prostii. Prostia supremă însă, că a ținut de scaun, și astfel am fost la un pas de catastrofa. Dacă avea demnitate pleca singur, chiar după primul meci, cel cu Universitatea Craiova. Sau mai bine in pauza de iarnă. Promovarea nu i se datorează, sa fim serioși. Acum aroganța a atins acel punct în care a devenit insuportabil. Urât spus „nu am simțit chemarea stadionului”. Un fel de Sumudica 2. Dar doar la caracter. Toate cele bune, hai RAPID! 🇱🇻

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.