Horatiu MoldovanRapid

L-a facut pe Adrian Mutu sa exclame: „E cel mai bun din țară”

Antrenorul de la Rapid, Adi Mutu, a spus după meciul cu FC Argeș că Horațiu Moldovan (24 de ani) este cel mai bun portar din Superliga.

„A fost un meci dificil. O echipă care se apără bine, care ne-a închis spațiile foarte bine.

Am avut un portar bun, portar pe care vreau să îl felicit și cred că e cel mai bun portar din țară.

Când întâlnim o echipă care se apără pe două linii încercăm un joc mai elaborat pe margine.

Știu ce calități are Toni Sefer și de multe ori îl încurajez să tragă la poartă. Când își eliberează piciorul e foarte periculos. Se antrenează foarte bine, de aceea și joacă la Rapid.

Aș fi vrut să judece altfel faza (referindu-se la faza la care Dragoș Grigore l-a oprit pe Alexandru Ișfan prin fault și a fost eliminat), dar a luat decizia corectă și l-a oprit pe Ișfan, pentru că avea șanse foarte mari să marcheze.

Obiectivul principal rămâne play-off-ul. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu vrem să ne facem iluzii. Avem un parcurs sănătos, dar avem timp în sezoanele următoare să ne luptăm la titlu.

De Omrani nu știu nimic”, a declarat Adrian Mutu.

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Moldovan,dacă avea peste 1,90 ,acum nu mai era la Rapid. Echipa joacă mult prea jos din cauza fundașilor centrali care neavând viteză se retrag foarte mult . Construcția prin mijlocașii centrali e foarte lentă, Crepulia nu verticalizeaza jocul,nu sti sa se informeze ,pasează lateral și înapoi, nu are curaj să finalizeze cu sut .

 2. E foarte bine, dar si mai bine ar fi daca ar aparea Albu sau Iacob in locul lui Crepula care nu face o recuperare, da pase maxim de 3 m nu poate sa dribleze, nu da un sut la poarta, paseaza numai inapoi, aliura nu are!!!

 3. Ușurel cu veselia. Anul trecut pe vremea asta ne bucuram la fel, dar ce a urmat?
  Ca și atunci, luăm punctele dar nu jucăm grozav. Să nu se sucească norocul iar…

 4. Ah, uitasem de Moldovan, subiectul principal al articolului !
  La el, ce sa mai zici ? Ne-am obisnuit cu evolutiile sale eficiente si spectaculoase incat nu ne mai uimeste cu nimic. Bravo lui, fotbalul il va rasplati dupa cum merita. Numai trebuie sa constientizam ca la „umbra” lui avem nevoie de inlocuitor pe masura, si cat mai grabnic ! Ai adus portar tanar, dar, daca il ai pe Draghia ca optiunea intai de rezerva, nu pre e bine.

 5. Astazi avem voie sa fim beti de euforia succesului, dar maine este o alta zi.
  Imi place discursul lui Mutu, este cumpatat, realist si motivant.Sunt convins ca ia deciziile bune la echipa, desi cred ca lui Papeau trebuie sa-i acorde mai mult credit si mai multa libertate in teren.
  Grigore da, in general, siguranta echipei, dar eu nu am vazut un jucator de fotbal mai crispat si mai agitat atunci cand primeste „purceaua”. Adversarii il „citesc” si ii speculeaza carentele de care nu mai scapa inca de la primele lectii. Oricum, centrul apararii va trebui usor-usor regandit.
  Felicitari lui Sefer, a fost meciul in care si-a valorificat din plin atuul sau cel mai important. Numai de l-ar tine in continuare …
  Hai Rapid !

 6. vreau sa-i aud pe contestorii lui Sefer ce mai zic. baiatul asta daca se va descatusa complet va ajunge mare. imi place la el ca suteaza chiar daca uneori nu-i iese, dar trage la poarta si asta e important.
  Felicitari Antonio! si
  FORTZA RAPID!

 7. Felicitari băieți, bravo Mutu, daca batem și extractorii de titei ma îmbăt crita!
  Zi minunata, noi victorioși, oile behaiesc cu ultima clasata, behheee…. Stoica zmeule, Ciobi, muriți de ciuda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.