Rapid

Junior „The Boss” Morais vorbeste la final: „A fost nevoie sa…”

Junior Morais a precizat că un aspect foarte important a fost să dea uitării eșecul din etapa precedentă, împotriva rivalei Petrolul Ploiești.

„A fost nevoie să uităm înfrângerea cu Petrolul Ploiești. Cred că azi am făcut un meci foarte bun și cel mai important e că am luat toate cele trei puncte.

Am putut să dau un gol foarte frumos și am putut să mă bucur alături de suporteri. Nu contează pe ce post joc, important e să fiu pe teren”, a declarat Junior Morais la finalul meciului dintre Rapid și UTA.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Lucian cel fioros! xD

    Parerea mea e ca adevarul e undeva la mijloc, toata lumea are dreptate intr-o anumita proportie. Rapidul e in spate cu jocul fata de ce ar trebui sa joace la ora asta, dar la fel de adevarat e ca jucatorii astia sunt de putin timp impreuna si nu stiu toti face fata presiunii unui club gigant cum e al nostru. Rabdarea noastra exista dar are si ea limite, si e Centenarul care pune presiune pe noi toti, niste pretentii foarte mari locurile 1-3 sau Cupa Romaniei… nu e usor pentru nimeni.

  2. Lăsați oamenii în pace. Este nevoie de timp sa formezi o echipa performantă.Cui nu-i place de acest RAPID să treacă la Manolescu.

  3. pt unii, de pe aici, oricum ce face rapidul, nu e bine. ei sunt tot timpul nemultumiti si doar critica, dar uita ca si advresarii sunt pe teren ca sa dea totul pt echipa lor.

  4. Grigore și Crepulja nu au ce căuta în primul 11, Onea nici măcar nu știe sa stea în teren, iar Papeau merita sa fie titular!

  5. Stadion nou, elegant, modern, public frumos și galerie nemaiîntalnita in țară, căutăm echipă de fotbal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.