Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae in razboi cu Marcel Puscas: „Inteleg ca varsta nu iarta pe nimeni, dar…”

In urma cu cateva minute, Daniel Niculae a postat pe pagina sa de facebook un mesaj foarte agresiv la adresa lui Marcel Puscas:

„Am tacut in fata tuturor atacurilor venite din partea lui Marcel Puscas. La adresa Rapidului si la adresa mea, personal. Uneori,credeam ca nu inteleg eu bine,omul asta cu aere de mare specialist nu a spus ceea ce a spus.

In toate interventiile in care l-am acultat el ataca pe cineva… un arbitru, un fotbalist, un oficial.. Mai construim si noi ceva?! Personajul a jucat la Rapid, si-a rupt piciorul pt Rapid si, de mai multe ori mi-am infranat pornirile sa-i dau replica meritata.

Chiar daca, una, doua, el se ia de Rapid… Deja nu mai pot cu el.. Mi s-a parut un tip inteligent, vertical, onest, ambitios.. Acum, inteligenta si-o foloseste doar la rautati si jigniri.

Zicea la un moment dat ca poate eu si Danciulescu nu stim ca demnitatea nu se cumpara. Pai, dle marcel, nu primiti salariu de cand v-ati angajat la FC U Craiova domnului Mititelu?! Sau la dvs nu se pune pt ca nu ati fost un fotbalist sau un conducator important la niciun club?!

PS: Inteleg ca varsta nu iarta pe nimeni dar..! FZR🇱🇻💪🏻”, e mesajul presedintelui Daniel Niculae.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Ferdi, Doibanidzic le-a dat cu terenul in cap copiatorilor de spurcaciuni, continuatorilor de spurcaciuni fara sigla, nume si plmares, sau cum vrei tu sa le zici. Eu inca traiesc din acel meci! 😀 Inca n-a trecut luna de-atunci si nu pot sa fiu chiar atat de critic cu el. Pana la urma e genul de atacat ce ti-o baga-n poarta daca are sanse, mai degraba as invinui mijlocul nostru pentru lipsa lui de eficienta. Si trebuie sa vedem ce putem face ca valoarea mijlocului nostru sa creasca, adica Mutu sa vada ce poate face. Sa-i antreneze, ce naiba sa le faca!

  2. Salut tuturor.Nico…apreciez raspunsul de bun simt.Nu-l inteleg pe Puscas(l-am vazut jucand pt Rapid si creadeam) ca e de-al nostru.In sfarsit incearca sa faci ceva cu asa zisii lideri de galerie ca ne aduc numai deservicii.cum sa afisezi asemenea banner cu asa mesaj.😣

  3. Un FRUSTRAT!!! Nu-i singurul, pe care, ascensiunea RAPID-ului îi stă în gât! Pregătiți-vă de război băieți! Ăsta-i doar începutul! Din fericire, avem lângă noi-indiferent de greșeli, 2 OAMENI CU SCAUN LA CAP! CU Nico 3! Repet, dincolo de ezitări sau greșeli, vom ajunge curând în VÂRF! FORZA RAPID!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.