Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae a vorbit despre transferul lui Sefer

Declarațiile lui Daniel Niculae după Sepsi – Rapid 1-2

„O victorie importantă, 3 puncte aduse din deplasare. Am câștigat împotriva unei echipe foarte bune, care în ultimii ani s-a bătut pentru play-off. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, marți ne așteaptă un meci important, de tradiție, cu U Cluj.

În fotbal câștigi sau pierzi, vine etapa următoare și trebuie să încerci să ai continuitate, să câștigi. Atunci când e vorba de o echipă mare, ca Rapid, trebuie să câștigi etapă de etapă. Mutu are în componența lotului jucători foarte buni, care pot face difereța. Atunci când jocul nu este cel pe care și-l dorește, ies la iveală aceste sclipiri.

Am făcut un joc bun, am reușit să înscriem în deplasare ceea ce contează foarte mult. De mâine o vom lua de la capăt, trebuie să muncim”, a spus Daniel Niculae.

Întrebat despre posibile transferuri, președintele Rapidului a susținut că este mulțumit de lotul actual: „Momentan suntem bine, dacă vor apărea anumiți jucători pe care o să putem să îi aducem, de ce nu? Toni nu va pleca.

Sunt mulți jucători ai Rapidului de care se interesează alte cluburi, dar puține oferte. Toni e foarte important pentru noi, sper să înscrie în continuare. Atunci, vor fi și mai multe echipe interesate de el”

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Fotbalul se vrea a fi spectacol sportiv, dar pentru asta ai nevoie de actori care pot alerga , improviza, intui, și de atitudine la maxim.Regizorul acestui spectacol pe scena giulesteana, e Mutu.Fost mare actor cu spectacole de succes, aclamat de publicul britanic ori italian cunoscător al fenomenului fotbalistic, trebuie sa știe ca giulestenii vor și spectacol și rezultate.Grea misiune pentru el dar mai ales pentru trupa de teatru pe care au incropit-o și mai carpesc la ea cei din loja.

  2. Dragă Nico, i-ați prelungit contractul lui Sefer? Că dacă nu, n-o să dea nimeni pe el mai mult de câteva sute de mii, fiindcă peste 10 luni pleacă gratis.

  3. PS : Daniel Niculae vorbește după victorii. Vorbește mult și face puțin. Meciul cu Sepsi a fost un meci bun făcut de Rapid, dar să nu uităm că a fost rezolvat de sclipirile lui Ioniță. Rapidului îi mai trebuie jucători, iar Angelescu și Niculae consideră că lotul este foarte bun. Dar…campionatul anul ăsta este mai echilibrat decât anul trecut. Va fi foarte greu pentru Rapid să acceadă în playoff. Rapidul se descurcă greu în fața echipelor aglomerate în apărare. Le mai trebuie cel puțin un atacant …

  4. Domnul Neiculae o fi vazut meciul Farului ? L-o fi văzut pe Luis Munteanu, ăla care n-au vrut ei să-l antreneze pentru Fiorentina ? Strica sa-l fi adus lângă Dugandzici ? Nuuuu, e mai bine să faci economie și să depinzi numai de sclipirile unor jucători dacă le au. Că nu le au tot timpul ( vezi meciul cu Petrolu ) . O întrebare : oare Ișfan nu ar fi bun pentru Rapid ? Probabil că da. Dar cine să-l vadă ? O să-l ia Gigi sau Rățoi și p’ăsta iar noi ca de fiecare dată vom spera…pentru la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.