Rapid

Dan Sucu a spus cand vom putea cumpara actiuni la Rapid

Un mesaj extrem de important transmis de Dan Sucu la conferinta de presa de joi, da fiori de emotie si bucurie tuturor celor care iubesc Rapidul.

CLUBUL GIULESTEAN VA FI LISTAT LA BURSA

„Nu banii sunt principala motivatie pe care am avut-o atunci cand am investit la Rapid. Fotbalul e un vehicul social imens, iar fidelitatea pentru brand e la Rapid mai mare decat oriunde. La Mobexpert, daca am facut o greseala, lumea nu mai intra in magazin. Aici oamenii iubesc clubul, chiar daca s-au facut foarte multe greseli. Le promit ca sunt aici sa fac cat mai putine greseli. Nu investesc in fotbal pentru profit, dar, in viitorul nu prea indepartat, Rapidul va fi listat la Bursa, iar actiunile mele vor putea fi valorificate”, a fost mesajul patronului rapidist.

Listarea clubului la BVB, inseamna ca oricine va putea cumpara actiuni la Rapid.

Fa un mic exercitiu de imaginatie:

TU, ACTIONAR LA RAPID!

Cum suna?!

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Un lucru extraordinar, dar cred că-i cale lungă până atunci, sunt multe lucruri bune de făcut la Rapid și-n primul rând trebuie STABILITATE în club, iar dușmanii să nu mai bage bățul prin gard !
    AVIZ AMATORILOR (gen florin Manea)…
    PÂNĂ ATUNCI FORȚA RAPID !!!

  2. @Anonim
    Daca o sa cumpere si nea Gigi un numar de actiuni e bine pentru toata lumea. Nu se pune problema sa cumpere suficient cat sa aiba putere de decizie in club, ca acolo intervine consiliul de conducere, sau board-ul. Gigi da banii si ia actiunile. El face pe termen lung bani de pe urma lor, clubul face bani din investitii. Cu cat mai multi investitori, cu atat mai bine.

  3. Daca e asa, ma bag. Deja suna a occident…suntem pe cai mari, dar rabdare sa avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.