Rapid

Cornel Dinu e impresionat de un jucator transferat de Rapid

În vara lui 2021, Jayson Papeau s-a transferat la Warta Poznan, de unde Rapid l-a transferat în această vară contra sumei de 200.000 de euro.

Cu un look ce a atrage atenţia, Cornel Dinu spune ironic că a avut senzaţia că este vreun star rock şi l-a comparat cu Johnny Hallyday, un cântăreţ francez despre care se spune că a adus rock&roll-ul în Franţa, scrie orangesport.ro

Ulterior, după ce l-a văzut în teren, Cornel Dinu spune că l-a impresionat mai ales prin tehnica sa, dar susţine că jucătorul francez ar trebui să lucreze mai mult la finalizare:

”La prima imgine zici că a venit un chitarist, un fel de Johnny Hallyday. Are calitate, face un dribling, dar mai trebuie să lucreze la maniera de a finaliza acţiunile”, a spus Cornel Dinu la Orange Sport.

Jayson Papeau a adunat patru prezenţe până acum în tricoul Rapidului, însă până acum n-a reuşit vreun assist sau vreun gol.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Papeau nu e rău, dar ca mijlocaș ofensiv la concurență cu Ioniță/Ciobanu/Mățan/Sefer. Eu zic că sunt cam mulți…

  2. Tov. col. Dinu seamănă cu maestrul Gică Petrescu din vremea când nu-și mai amintea să se încheie la pantaloni pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.