Rapid

Alex Matan a facut primele declaratii in tricoul Rapidului

Rapid a anunțat transferul lui Alex Mățan, care va evolua în Giulești cel puțin până la finalul acestui an.

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați.

Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu? Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece… Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Alex Mățan pentru site-ul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. 31 decembrie? SMARAT!
    Daca joaca bine, il cumparam, daca nu, nu-i platim mult timp salariul.

  2. Când te întărești sistematic cu rezervele nedorite de la KVSC nu poți avea pretenții la podium. Nu e Superdan așa de fraier încât să-i evalueze greșit, unul după altul, pe Carnat, Costache, Ștefan, Dugandzic, Betancor, Yuri…

  3. sper ca Mutu e multumit de transferule facute si de cele ce mai urmeaza, adica inca doi jucatori de la cfr cluj. cred ca-i momentul sa ne oprim ca altfel vom ajunge sa avem probleme cu banii. sa dea dumnezeu sa nu am dreptate…

  4. În locul cui va juca Mățan? El e decar sau aripă stânga. Adică la concurență sau cu Ioniță/Ciobanu, sau cu Costache/Papeau. La 1,68 m cât are, va trebui să fie un vrăjitor al balonului ca să prindă loc în echipă.
    Nu prea înțeleg ce vrea Rapidul. Are deja un lot respectabil. Îi lipsesc doar o dublură pentru Sefer și alta pentru Moldovan. Și tocmai asta nu caută.

  5. Alexe, da goluri, da pase si te vom iubi, daca nu o sa stai pe tusa, succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.