Rapid

Adrian Mutu mai vrea un jucător la Rapid: „E postul care se poate acoperi cel mai greu!”

Adi Mutu le-a transmis oficialilor Rapidului că vrea să i se aducă un atacant, scrie prosport.ro care citeazã digisport.ro

„Briliantul” a dezvăluit și că va miza pe un vârf de la academia Rapidului în cazul în care giuleștenii nu vor găsi un jucător pe care să-l transfere.

„Jucătorii mai în vârstă îi avem deja. Pe mine mă ajută enorm Cristi Săpunaru. Proiectul nostru e pe 2-3 ani, iar fiecare jucător adus, a fost adus pe același plan, adică pe 2-3 ani, să ne ajute.

Ne gândeam și la oportunitatea să luăm un jucător în vârstă foarte bun, dar ideea de bază era să alegem jucători nici foarte tineri, nici foarte în vârstă, nici foarte experimentați, dar nici începători.

Nu avem cum să rămânem plați, o să fie victorii, o să fie înfrângeri. Nu trebuie să facem nuntă la victorii și înmormântare la înfrângeri. Au fost meciuri în care am câștigat, dar n-am fost bucuros, pentru că am fost norocos și mă gândeam că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Suntem într-o dezvoltare normală. Nu sunt nici mulțumit, dar nici dezamăgit.

Mai sunt două săptămâni de mercato, ne uităm după un vârf, dar e și postul care se poate acoperi cel mai greu. Cei buni au ajuns deja la echipe, alții sunt în discuții și nu putem să luăm ce a mai rămas, n-are rost dacă tot vrem să facem un transfer.

Dacă nu aducem un vârf, vom aduce un tânăr de la tineret și vom vedea cum se descurcă”, a mai spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Te ajuta Sapunaru, dar ai mare grija, au mai patit-o si altii ! Despre varf (de atac, desigur !), am mai zis: adapteaza-ti jocul celui pe care-l ai, da-i de treaba, pune-l in pozitii eficiente si nu-l determina sa plece cu actiuni individuale de la 40 de metri. Asta inseamna sa ai flancurile agile si tari, iar mijlocul sa fie mobil, agresiv, cooperant si cat mai ofensiv. Ce zici Mutule, te prinzi ?
    Hai ca te-ai prins, fir-ai al naibii de simpatic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.