Rapid

VIDEO | Rapid foarte aproape de un transfer de senzație. Francezul face furori în banda stângă și este văzut ca înlocuitorul perfect pentru Rareș Ilie

Rapid a dat marea lovitură cu Rareș Ilie pe care l-a vândut la OGC Nice, în schimbul a 5 milioane de euro.

„L-am vândut pe Rareș Ilie. Ne-am înțeles cu clubul francez și a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce și un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a declarat Victor Angelescu pentru prosport.ro

Potrivit ziare.com, alesul celor de la Rapid este francezul Jayson Papeau, în vrâstă de 26 de ani.

Fotbalistul se află în negocieri avansate cu echipa din București, acesta fiind foarte bucuros de faptul că Rapid și-a arătat interesul pentru el.

Oficialii celor de la Rapid îl văd pe Jayson Papeau înlocuitorul perfect pentru Rareș Ilie, aceștia considerând că francezul îl poate face uitat foarte repede pe tânărul român plecat în Ligue 1.

Papeau, ultima dată la Warta Poznan, formație din prima ligă a Poloniei, poate evolua pe toate posturile din atac, însă a fost folosit în mare parte pe postul de aripă stângă.

Francezul este un jucător foarte tehnic, căruia îi place să dribleze de câte ori are ocazia, piciorul de bază fiind cel drept.

Acesta nu evoluat niciodată în primul eșalon din țara sa natală, Franța, mulțumindu-se doar cu Ligue 2. Papeau a jucat de-a lungul timpului pentru  Le Mee Sports, Ste. Geneviève, Amiens şi Chambly, iar apoi a făcut pasul către Polonia, la Warta.

S-ar putea sa te intereseze

12 Comments

 1. Sunt supărat că echipa nu este concentrată la joc. Cum e posibil ca speriatul de Iuri să fie liber la joc? În atac nu se ține de minge, se pierde prea ușor balonul. Ratarea loviturii de la 11 m se poate întâmpla oricărui jucător, dar ce mă îngrijorează că de mai bine de 6 luni, Albu nu mai joacă nimic.Rapidul nu mai are jucători cu personalitate, nu e voie ca leșinatul de Camora să facă gesturile acelea lui Albu înainte de a executa penaltyul. Dacă era Dan Coe îl mânca cu fugi cu tot. Ne trebuie cel puțin 5 jucători cu experiență, din care două vârfuri.Să sperăm că vă fii mai bine…Sănătate ,pe curând.

 2. Surse informate: plecarea lui Kait e iminentă. Rapid pierde pe cei mai buni doi jucători din 2022. Se întărește în schimb cu refuzații echipelor importante…

 3. Cei care fac gazetarie sportiva au jucat fotbal vreodata, macar in echipa clasei sau a scarii de bloc ?

 4. @Mihai. Păi ce să aducem noi, într-un campionat că al nostru ? Să vină oameni din primele ligi spaniole, italiene sau germane, acolo unde campioana e eliminată din prima ? Hai, totuși, să gândim la rece. Pt. Europa, suntem o echipă de nivel inferior, chiar mă întreb cum a fost posibil să fie vândut Ilie !?

 5. Da, pleacă Rareș Ilie cu calități foarte bune și aducem iluștri necunoscuți din ligile inferioare ale Franței gen Labeau. Ce să zic, ăsta da transfer de playoff. Îl mai dau și pe Kait care de la 6k pleacă la 20k. Deci dintr-o dată mai mult de 50% din potențialul ofensiv al Rapidului s-a dus. Oare accederea în playoff și Cupa României mai sunt de actualitate ? Nu știu. Întreb .

 6. Senzație? 😄😄😄😄😄😄
  Un anonim de la o echipă codașă din modestul campionat al Poloniei, acolo unde sunt vedete fotbaliști care n-au loc în naționala României 😂

 7. Eu nu l-am văzut jucând (cum observ că au făcut-o alții), așa că nu mă pronunț. Până la proba contrarie, să -i dăm credit francezului.

 8. Un jucător care până la 26 de ani n-a arătat nimic. E cam de nivelul lui Labeau, dar mai bătrân.
  Pe Ilie n-o să-l facă uitat nimeni vreo 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.