Rapid

Rapid, sfătuită să investească banii luați pe Rareș Ilie. „Devine una dintre principalele favorite la titlu!”

Marius Mitran crede că Rapid trebuie să investească în transferuri banii încasați de pe urma lui Rareș Ilie pentru a intra în lupta pentru titlu. Jurnalistul este de părere că trupa antrenată de Adi Mutu ar putea să aducă cinci jucători care să valoreze fiecare un milion de euro, noteazã prosport.ro

Dacă nu bagă niciun euro și se duc toți pentru întăriri, atunci Rapid devine una dintre principalele favorite la titlu. Cu cinci milioane, poți să iei cinci jucători de un milion de euro. Și e o sumă mare”, a spus Marius Mitran.

În perioada de mercato din această vară Rapid i-a adus pe Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Valentin Costache (CFR Cluj), Paul Iacob (Chindia Târgoviște), Damien Dussaut și Florin Ștefan (CFR Cluj). De partea cealaltă, echipa antrenată de Adi Mutu a renunțat la Adrian Bălan (U Cluj), Albert Stahl (UTA Arad), Cătălin Hlistei (U Cluj), Alexandru Dandea (Selimbar), Petre Goge și Rareș Ilie (Nice).

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Bravo conduceri clubului nostru . Să lăsăm timpul să vorbească. Iubirea fără limite Rapid.

 2. Rapid ia încă 3 jucători de la Hagi! Cu Ciobanu și Dussaut sunt 5!
  Ne mai trebuie încă 2-3 de la CFR și suntem campioni 😁

 3. Nico despre Dussaut: “L-am și urmărit înainte de a bate palma!“
  Ce înseamnă un bun conducător! I-a trecut prin minte să se uite la ce cumpără.
  Rapidul e pe mâini bune 😄

 4. Bă Mitrane, când o să ții tu o echipă pe banii tăi atunci să ai păreri. 5 milioane nici măcar nu acoperă bugetul Rapidului pe un an. E o sumă mică, sub cea luată pe Săpunaru în 2008.
  Iar titlul, n-ai tu grijă, îl ia tot KVSC.

 5. Hai sa fi serioși patronii au plătit deja 600 de mii de euro pt Julio Cezar, mai vin datorii din urmă care trebuie plătite,, sigur aceste datorii par nedrepte făcute de Copos dar chiar și asa Angelescu și Sucu au plătit și datorita lor Rapidul merge mai departe…

 6. D-le Mitran, cu toata simpatia pe care v-o purtam, chiar credeti ca cei din conducere vor investi toata suma asta pt a aduce noi jucatori de valoare? ar fi nemaipomenit, ceea ce propuneti si ceea ce-i doriti rapidului, dar nu cred ca investorii se vor arunca chiar asa de repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.