Gica HagiRapid

Rapid pregătește o nouă bombă pe piața transferurilor! Jucătorul crescut de Gică Hagi e gata de o revenire spectaculoasă în Superliga

Rapid pregătește al optulea transfer al acestei veri, iar următoarea țintă a lui Adrian Mutu este un fotbalist crescut de Academia Hagi.

Alexandru Mățan, fotbalistul vândut de Gică Hagi la Columbus Crew, s-ar fi înțeles cu giuleștenii și urmează să fie prezentat oficial, anunță GSP.

„Sper să mai vină jucători. E treaba lui Nico asta și sper să o facă și să rezolve cel puțin un jucător. Concurența e benefică la o echipă. Louis  Munteanu era un jucător interesant, cu care am fost în discuții, dar pretențiile Fiorentinei au fost diferite față de ce puteam noi să acceptăm”, a declarat Adi Mutu la conferinta de presa de dinaintea meciului cu CSU Craiova.

S-ar putea sa te intereseze

14 Comments

  1. Americanii vor sa-l dea imprumut doar pentru 6 luni. Ce sa faci cu el?

  2. Rapidul sa stea departe de petardele produse the Academia Hagi, toti sint niste refuzati, absolut nici unul nu are valoare. Mutu si Daniel Niculae ar trebuii sa fie mai destepti si sa se re-orienteze catre alte jucatori sau academii.

  3. Pe acest site comenteaza, asa ca sa se bage singur in seama, o gioarsa anonima de cea mai joasa speta, care se crede suporter rapidist. Bine ai venit la Rapid si succes Alexandru Matan. Hai Rapid!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.