Rapid

Lovitură importantă dată de Rapid!

Clubul Rapid București a anunțat numele noului sponsor al echipei patronate de către Dan Șucu și Victor Angelescu.

Este vorba de Binance, companie care oferă servicii internaționale de schimb valutar digital online.

„Bucurie, Istorie și Respect.
Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine orice gând care ne duce înspre Rapid.
O emblemă a sportului românesc și internațional, o poveste deosebită care ne-a inspirat și va dăinui etern în inimile alb-vișinii.

Din acest an, BINANCE este o parte din inima Rapid București cu obiectivul comun de a construi împreună un parteneriat bazat pe excelență în performanță.

Prin celebrul „glas al roților de tren”, BINANCE înțelege cât de important este să susțină deopotrivă evoluția tehnologică și pasiunea pentru fotbal.

Cel mai mare exchange de criptomonede din lume se alătură cu mare bucurie istoriei giuleștene și se va implica activ în proiectele care privesc accesul cât mai facil al românilor la tehnologia de ultimă generație din lumea crypto.

BINANCE a fost înființat în 2017 de Changpeng Zhao și a început oficial din 2022 operațiunile sale și în România prin numirea lui Ilie Pușcaș în rolul de Country Manager.

Precum Rapid și-a propus de-a lungul timpului să educe tinerii jucători din pepiniera proprie și să-i ghideze spre fotbalul de mare performanță, similar BINANCE va face toate demersurile necesare pentru a educa românii în ceea ce privește sistemul financiar global al prezentului și viitorului, asigurându-le astfel toate informațiile și uneltele necesare pentru a înțelege valoarea și importanța asset-urilor digitale.

Prin intermediul website-ului și a aplicațiilor mobile BINANCE, utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede chiar prin intermediul monedei locale RON. De asemenea, BINANCE oferă o paletă variată de produse investiționale și unelte de ultimă generație”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. @Elrond warrior

  Google si Microsoft au mai facut si ceva „palpabil” pe lumea asta, nu doar harneala cu scheme Ponzi, si cateodata au facut chiar lucruri bune. Au ele bubele lor, dar chiar nu cred ca se pot aduce in aceeasi comparatie cu o „intreprindere” chinezeasca. Cand va aud cu fan token-uri si piata cripto in tara in care oamenii inca merg la buda in fundul curtii si consumul de pasta de dinti e in groapa Marianelor, imi dau seama cat de rupti de realitate suntem.

 2. E timpul ca Rapid să-și lanseze propriul fan token. Cu sprijinul Binance ar putea fi cotat în timp scurt pe piața cripto.

 3. Binance e cea mai mare bursă de criptomonede din lume, peste Etoro (= sponsorul lui KVSC 😉). Așa că da, e o lovitură mare, dacă bineînțeles banii sunt pe măsură.
  Fiind o afacere chinezească (Etoro e israeliană…) evident că nu e prea iubită de autoritățile occidentale, în schimb are foarte mulți clienți în SUA și Europa. Are si propria criptomonedă, BNB, a 5-a din lume ca importanță.
  Apropo, Google și Microsoft au avut mai multe probleme cu justiția decât Binance 😏

 4. Bravooo felicitări Dar cu transferurile ce se mai aude ca poimâine jucam cu ciobanul JIJI și dacă ne bat oile ies din conul de umbra iar noi ne scufundam cu sponsori si patroni cu tot

 5. Ce se mai aude de Papeau? Trebuia sa fi avut deja controlul medical din cate stiu…

 6. Astia care nu ati auzit de Binance,nu mai postati niciodata comentarii…nu are rost!macar cautati pe google …profit sau ceva

 7. de pe wikipedia:
  Binance is a cryptocurrency exchange which is the largest exchange in the world in terms of daily trading volume of cryptocurrencies. It was founded in 2017 and is registered in the Cayman Islands.
  Binance was founded by Changpeng Zhao, a developer who had previously created high frequency trading software. Binance was initially based in China, but later moved its headquarters out of China following the Chinese government’s increasing regulation of cryptocurrency.
  In 2021, Binance was put under investigation by both the United States Department of Justice and Internal Revenue Service on allegations of money laundering and tax offenses. The UK’s Financial Conduct Authority ordered Binance to stop all regulated activity in the United Kingdom in June 2021.
  In 2021, Binance shared client data, including names and addresses, with the Russian governmen.
  Firma serioasa, nu gluma :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.