Rapid

Dezvaluire senzationala despre Mircea Geoana. Al doilea om in NATO a facut asta in copilarie

Duminica trecuta, la invitatia lui Dan Sucu, Mircea Geoana a loc in tribunele stadionului Rapid Giulesti, fiind martorul unei victorii senzationale a Rapidului contra FCSB.

DEZVALUIRE DE SENZATIE PE PAGINA DE FACEBOOK 1923.RO

Cu ceva timp in urma, Mache, fostul sef al Galeriei Rapidului, a facut o dezvaluire fantastica despre actualul nr. 2 din NATO:

Mircea Geoana, in copilarie, batea la celebrele tobe ale galeriei Rapidului.

Iata mesajul lui Mihai Ioan – Mache:

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Bun comentariul lui Octvianus ! Eu aș extinde aceste „aprecieri” și la boccii din galeria apărută când ne pregăteam de promovare în liga 2 !

 2. Am o mare durere in suflet ori de cate ori vad genul asta de articole, toti sunt acum Rapidisti, apar toti iar in poza, de la Horia Brenciu la nu mai stiu cine, DAR cand ne-a lovit insolventa si falimentul, NIMENI DAR NIMENI nu a venit sa spuna, sunt Rapidist eu marele Brenciu,eu marele Dan Grigore…etc…. sustin RAPIDUL si fac un concert caritabil sa strang bani pentru Rapid sau eu Dichiseanu sau eu nu mai stiu cine din „clubul aristocratic” multi, multi imi vin in minte, UNDE ATI FOST ? ATI DORMIT BINE NOAPTE ??? Atunci trebuia sa spuneti si sa faceti ceva pentru Rapid…..acum personal nu va mai cred…..Rapid a avut nevoie de voi, unde ati fost ?? UNDE ???
  FZR !! si Doamne ajuta…..obligatoriu inainte spre 100.

 3. Bai , ce rost au discutiile astea. Pacat ca unii dintre voi sunteti carcotasi fara pereche
  Este rapidistul Geoana si atat ,restul sunt speculatii fara sens pe care voi le dezvoltati dandu-va cu stangul in dreptul.FAMILIA RAPIDISTA este formata din oameni cu diverse afinitati politice, diferiti social ,cultural ,religios etc. Daca nu va convine n-aveti ce cauta in aceasta familie sau lasati in afara discutiile si speculatiile voastre de rahat.

 4. n-are rost sa intram in polemica si e pacat ca jignim oameni care ca si noi au pasiune pt o echipa cum e si cazul D-lui Geoana pt rapid, ca sa nu mai spun ca o parte din cei ce frecventeaza acest site ii jignesc, de mult ori fara nciun motiv si pe unii idoli ai rapidului, cum e cazul lui Pancu. ca sa numai spun de Shumi si nu uitati dragi rapidisti ca unul ca Pancu, un Dan Tudorache au pus bazele noului Rapid si acum ma intreb unde e recunostinta fata de acesti oameni si altii ca ei?

 5. Nu e al doilea, săracul, e al o mie doilea.
  Primii 1000 sunt americani și după ei vine Stoltenberg 😄😄😄

 6. @Nelu Stroe, imi pare rau dar politicul n-are de aface cu sportul. stim ca D-l Geoana a fost psedist si poate ca mai este ( nu este si cazul meu) dar in toate dezbaterile la care a luat parte a demonstrat ca e un mare diplomat si un bun politician, care nu bate campii cu prostii, iar faptul ca e si mare rapidist nu poate de cat se ne bucure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.