Rapid

Bocciu suparat pe conducere: „In Giulesti cuvantul trebuie respectat!”

Deranjat de decizia luată de către oficialii din Giulești de a da doar 600 de tichete rivalilor, Liviu Ungureanu, zis Bocciu, liderul galeriei Rapidului, i-a amenințat pe conducătorii Rapidului.

Acesta susține că Rapid nu va avea parte de susținerea galeriei la returul cu FCSB dacă nu o să primească o peluză întreagă pe stadionul roș-albaștrilor, așa cum și el le-a promis rivalilor.

„În Giulești, cuvântul trebuie respectat, avem onoare. Eu am vrut și vreau să le dăm o peluză întreagă (n.r. galeriei FCSB-ului). Să fie spectacol. Se vede că nu interesează pe nimeni ce facem noi în peluză. Dacă decideam eu, le dădeam toată peluza cu zâmbetul pe buze.

Greșeala este a conducerii noastre. Eu am vorbit înaintea inaugurării noului stadion să nu vândă acolo bilete pentru că vreau să le dau galeriilor puternice. Să ne respectăm. Să nu mai mergem în deplasare și să stăm șapte pe un loc. Am vrut normalitate.

Public spun că, la noi, conducerea nu a fost de acord. Sunt mulți oameni la noi în club care nu au habar ce înseamnă sportul, nu au habar ce este Rapid, spiritul și respectul. La Rapid, în conducere sunt câțiva (…) care sper că acum, cu noua conducere, vor dispărea, pentru că sunt incapabili și nu merită să facă parte din organigrama clubului.

Anunț acum că dacă în retur nu primesc bilete pentru toată galeria, nu venim la meci. Așa cum am boicotat și cu Dinamo.

Nu ai cum să vinzi bilete unde ți-am cerut eu, ca lider de galerie, să lași locuri libere. Conducerea a încălcat înțelegerea. Dar ei nu stau la porțile stadioanelor până intră ultimul rapidist. Acolo voi fi eu, iar ei stau la loje, cu şprițuri și cămășile încheiate până la gât”, a declarat Liviu Ungureanu, zis „Bocciu”,  la Realitatea Sportivă.

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. De ce nu a plătit Bocciu asta datoria către Julio Cezar, vad ca pe banii altora vrea sa facă el legea, ați uitat ca lui Copos i au dus coliva când a întrat în pușcărie, prafu sa ales după plecarea lui Copos, acum în sfârșit e o oarecare stabilitate financiara și ne găsim iar sa facem pe deștepții, decât sa avem noi rapidisti loc la meciul de duminica pe marii lideri de galerie ii interesează degaleria oierului.. Bravo

 2. Este numai vina omuletului michelin, probabil e la dieta si uita ca el a cerut meciul pe giulesti

 3. Lu’ Bocciu ii place sa fie strigat “țigan” de steliști fiindcă ii spun pe nume. Am văzut o grămada de garoi in peluza nord la meciul cu Craiova când vorbeau cu Mutu cum vorbești cu un boschetar. Rapidul nu are nevoie de astia!

 4. Când conducerea a vrut să pună meciul pe NA el s-a opus că Giulești e casa noastră după care vrei să dai o peluză auro lacilor in detrimentul câtorva mii de rapidiști. Păi cine sabotează bre Rapidul ? In loc sa jucam pe NA cu 35 de mii de rapidiști in tribune nu , hai să fim cat mai puțini că avem noi nu știu ce înțelegeri cu ăia. Păi rapidiștii daca vor în retur cumpără bilete la toată peluza și tribuna a doua fără reciprocitatea lor. Bravo conducerii. Anume unii să-și facă înțelegeri și jurăminte la cârciumă sau unde vor ei dar nu în numele clubului de fotbal. Și apropo poate noi ăștia cu abonamente poate vedem și noi toate meciurile pentru care am platit nu doar jumătate sau chiar mai puțin din cauza ălora care intră cu petarde in kur. Și apropo și pentru echipa de fotbal , când galeria unei echipe gazdă sau vizitatoare in momentul când suntem făcuți ciori sau țigani să iasă de pe teren și idioții respectivi să suporte consecințele.

 5. Dacă bocciii vroiau cât mai mulți rapidiști pe stadion, trebuiau să fie încântați de organizarea meciului pe Arena Națională. Dar ei au croncănit că trebuie jucat doar pe Minigiulești. Ăsta e rezultatul.
  Vor să boicoteze? Unde n-are Rapidul norocul ăla!… 😄

 6. Bocciu tot bocciu !
  Măi omule te doare bibilica de aurolaci ?
  Sau n-ai cu cine te război în tribune ?
  Mai bine te-ai interesa să nu mai veniți cu petarde și fel și fel de materiale pirotehnice în tribune ca apoi după folosirea lor să joace echipa cu porțile închise câteva meciuri !
  Așa vreți voi să ajutați Rapidul ?
  Dacă asta doriți mai bine stați acasă la TV că așa ajutați mult mai bine !

 7. Era normal sa vorbeasca cu oamenii din conducere pana sa vina cu promisiuni pentru x bilete. Daca vor binele Rapidului ar mai lasa din toate interesele si aranjamentele astea, si sa vorbeaca cu oamenii din club. Numai daca esti nebun ai alege sa lasi fani Rapid in afara stadionului, ca sa aduci niste fani fc fcsb. Noaptea mintii! Stat in stat astia de la galerie… porma te intrebi de ce sunt certuri si probleme…

 8. Bocciule nu doar voi de la peluza sunteți rapidisti.Rapidisti sunt toți cei care vin la meci .

 9. Dădea el toată peluza fcsb-iștilor? Ăsta e inconștient. Dacă faci așa,nu mai aduci copilul la meci.Iese măcel. Au făcut ăia pe zmeii pe AN, d-apoi în Giulești. Ar face și mai urât. Pentru ei ar fi o mândrie. Unde nu este cap, vai de picioare. Clubul a luat decizia corectă,inteligentă. Plus că ar rămâne foarte mulți dintre noi fără bilet. Ăsta uită cum ne-au închis ca într-o cușcă în Ghencea? Toate scandările rasiste sau xenofobe? Îi place așa tare să fie făcut țigan și înjurat tot meciul? 600 sunt prea multe pentru penalti ăia.

 10. Atata timp cat niste indivizi dubiosi saboteaza interesele clubului,acest club nu va putea avea performante.Cine se crede acest individ bocciu care se amesteca in problemele conducerii?E cumva patron si nu stim noi?Rapid trebuie sa interzica accesul pe stadion acestor interlopi abjectii.

 11. Iar este băgat în seamă prostul ăsta! Asta e, trebuie să ne obișnuim cu cocalarii boccii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.