Rapid

Adrian Mutu după ce a aflat că Rapid întâlnește CFR Cluj încă din prima etapă: „Nu este cel mai fericit debut!”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Adrian Mutu le-a transmis elevilor săi că vrea de la ei foarte multă concentrare în acest debut de sezon.

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova.

Deci primele trei echipe de sezonul trecut sunt primele trei echipe pe care le întâlnim. Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele cinci etape.

Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât fapul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, a spus Adrian Mutu, pentru Rapid TV.

În ceea ce privește partida cu FCSB, Adrian Mutu este nerăbdător să abordeze acest meci în calitate de antrenor al grupării giuleștene și speră să le facă o bucurie suporterilor rapidiști.

„Va fi o atmosferă incredibilă, mă bucur să fiu antrenorul Rapidului în acest derby. Sper să îl câștigăm”, a mai spus Adrian Mutu.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Prea timida declaratia.. Trebuia sa dea o declaratie mai in spiritul Rapidului.. Ceva de genul: „O sa le dam cu ciocanul de foc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.