Rapid nu i se alătură lui Gigi Becali. Victor Angelescu îi ia apărarea președintelui FRF

Victor Angelescu este de părere că Gigi Becali face demersul de a-l schimba pe Burleanu doar pentru presă și pentru a câștiga simpatizanți printre cei care îl critică pe boss-ul de la FRF.

Totodată, Victor Angelescu i-a luat apărarea președintelui Federației Române de Fotbal, spunând că rezultatele echipei naționale nu pot fi puse pe seama sa.

„Eu cred că domnul Becali a spus-o mai mult pentru media. A fost o Adunare Generală la FRF recent, putea să aibă acolo o inițiativă. Sunt convins că dânsul nu are așa ceva în minte. Nu vreau să comentez.

Haideți să fim serioși! Dacă voia să fie Gică Popescu președinte, ar fi candidat la alegeri. Au fost alegerile, nu are rost să mai vorbim acum!

Eu, pentru aceste patru meciuri ale naționalei, nu sunt mulțumit. Dar nu cred că poți să dai vina pe președintele FRF. Este o vină comună, a antrenorului, a jucătorilor. Nu cred că este în regulă să vorbim despre o singură persoană, președintele FRF. E clar că rezultatele nu sunt bune și trebuie făcut ceva. Dar eu mă concentrez pe clubul nostru”, a spus Victor Angelescu, la Pro Arena.

2 Comments

  1. Daca imi aduc bine aminte Burleanu a fost ales, destul de recent, cu unanimitate de voturi!… Inseamna ca si reprezentantul FCSB l-a votat. Asa ca nu vad cum sa se produca o rasturnare la acest nivel. Selectionerul va mazilit daca dezastrul echipei nationale nu va fi stavilit la toamna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.