Rapid

Rapid, campioană? Rică Răducanu pune presiune pe Adrian Mutu și elevii săi: „De ce să nu poată să câștige titlul?”

Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei Rapid București, este convins că gruparea antrenată de către Adrian Mutu poate câștiga titlul de campioană în sezonul viitor.

Sosirea lui Dan Șucu în acționariatul clubului, inaugurarea noului stadion din Giulești și suporterii fanatici sunt principalii factori care ar trebui să vină în sprijinul performanței la Rapid, scrie prosport.ro

„Mă bucur că rapidiștii noștri nu ne-au uitat. Tot timpul au fost pretenții la Rapid, datorită suporterilor. Acum avem și stadion, vrem mai mult! Știți cum e, imnul cântă doar pentru primele trei locuri. De ce să nu poată să câștige titlul? Ce fotbal avem noi acum? Dacă Steaua (n.r. – FCSB) nu reușește, deși a luat cei mai buni tineri și a băgat bani… nu știu care e treaba acolo. Degeaba ai valori dacă nu ești organizat, e mai bine să ai o echipă unită decât câteva valori.

Avem stadion mișto, vreau să avem rezultate, ca să fie liniște. Dacă se poate, ar fi bine să fim în cupele europene, că acolo sunt banii. Dacă nu se poate, măcar să avem un joc frumos. Pe vremea noastră, ne plăcea lumea pentru că aveam un joc spectaculos. Dar acum sunt bani mulți băgați în fotbal, e mai greu. Nu mai avem nici baza materială de pe vremuri”, a spus Rică Răducanu, citat de Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. SĂNĂTATE MAXIMĂ TAMANGO !
    LA MULȚI ANI RAPID !
    LA MULȚI ANI TUTUROR RAPIDISTILOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.