Peluza Nord Rapid Bucuresti anunt FABULOS

Peluza Nord Rapid Bucuresti a anuntat un lucru extraordinar!

Cartea „Glasul Rotilor de Tren” a fost reeditata si va fi disponibila incepand de sambata 25.06.2022. Zi in care Rapidul implineste 99 de ani.

Iata comunicatul in intregime:

RAPID 99!

Sâmbătă este zi de sărbătoare, familia Rapidului împlinește 99 de ani vișinii, glorioși, plini de momente unice!

Club Sportiv Rapid București și FC Rapid 1923 vor organiza împreună un eveniment dedicat celei mai importante zi din an pentru toți cavalerii giuleșteni. În cadrul evenimentului vor fi prezentate toate secțiile sportive ale clubului nostru, care sunt pregătite să se ridice la cel mai înalt nivel în anul centenarului.

Boemia Giuleștiului a fost simțită de toți rapidiștii, dar și descrisă în diferite moduri creative de artiști, scriitori sau publiciști. Cunoscută drept ,,Biblia Rapidului”, cartea ,,Glasul Roților de Tren” se încadrează în elită literaturii asociate sportului românesc.

Din păcate, capodopera alb-vișinie a fost tot mai greu de găsit în format fizic, odată cu trecerea timpului, dar semnificația sa a rămas la fel de importantă pentru istoria noastră. Începând cu data de sâmbătă, 25.06.2022, cartea reeditată ,,Glasul Roților de Tren” va fi la dispoziția tuturor fanilor rapidiști, pentru că tinerele generații care-și dedică viața echipei trebuie să o aibă acasă și să o transmită mai departe. Este o comoară a marelui Ioan Chirilă, lăsată moștenire rapidiștilor, iar amintirea sa va rămâne veșnică prin spiritul Rapidului!

De asemenea, la ora 19:23, selecționata Peluzei Nord va juca un meci împotriva echipei Rapidului. Se poate considera un prim test pentru echipa noastră, după reunire, și le promitem băieților că ne vom ridica la nivelul așteptărilor.

Ne vedem pe 25 iunie!

Hai Rapid!

La mulți ani tuturor rapidiștilor!

Sursa: Facebook Peluza Nord Rapid Bucuresti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.