Rapid

Florin Prunea a criticat transferurile realizate de Rapid: „Acești jucători nu prea au confirmat”

Florin Prunea consideră că fotbaliștii transferați de Rapid nu mai au forma pe care aceștia o arătau în urmă cu câțiva ani și spune că le va fi greu să prindă un loc în primul 11 al vișiniilor, scrie prosport.ro

„Paul Iacob nu are loc să joace în momentul de față. Nu are loc, acolo sunt Săpunaru și Dragoș Grigore. În momentul în care îți permiți să îi dai contract încă un an lui Grigore nu ai cum să îl treci pe bancă. Grigore este peste Iacob.

Ciobanu este un jucător care acum doi ani de zile nu puteai să te apropii de el fără un milion de euro. E într-o scădere, nu a mai fost Andrei Ciobanu care ne obișnuise. Eu nu știu de ce Gică a renunțat al el atât de repede, e un semn de întrebare… Ciobanu e diferit de Ioniță, el e mai pe fază de atac, dar mă repet, să văd unde vor intra acești jucători.

Costache e bun. În locul cui îl pui pe Costache să joace în momentul de față? Nu va juca niciodată în fața lui Rareș Ilie. Eu cred că e ceva acolo, altfel nu se justifică venirea lui Costache.

Florin Ștefan a fost într-o scădere vizibilă după EURO U21. Nu știu ce s-a întâmplat cu băiatul ăsta că ne pusesem mari speranțe. Acești jucători aduși nu prea au confirmat”, a spus Florin Prunea pentru prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.