Rapid

Adrian Mutu pregătește transferurile pentru sezonul viitor, după ce Dan Șucu a anunțat un buget de 7 milioane de euro la Rapid: „Clubul are o listă de la mine!”

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid București, a anunțat că le-a transmis celor din conducere lista cu jucătorii pe care dorește să îi transfere în această vară, scrie prosport.ro

Printre primele sale declarații au fost și cele legate de buget, iar omul de afaceri a anunțat că Rapid va avea un buget de șapte milioane de euro în primul an cu el în acționariat.

Adrian Mutu a dezvăluit că le-a transmis deja conducătorilor ce jucători vrea la Rapid pentru sezonul viitor.

„Noi avem un obiectiv, intrarea în play-off și câștigarea Cupei. Clubul are o listă de la mine. Pe listă sunt și jucători din România. Rapid își permite să facă transferuri pe bani. Sunt tratative, eu aștept.

Dacă nu ai un lot lărgit, ajungi ca pe final să ai jucători obosiți. Au și ai mei o vârstă. Dacă nu ai posibilitatea de a schimba jucătorii cu alții de același nivel, atunci trebuie să improvizezi. Și ajungi să pierzi în minutul 90+5 sau 90+6.

Când nu ai bancă, nu reușești. E important să ai o echipă cu jucătorii de valori egale. Și ăsta e un motiv pentru succesul lui Dan Petrescu. Are trei echipe la CFR”, a spus Adrian Mutu la Pro Arena.

„Vom avea anul acesta un buget de 7 milioane de euro. Nico trebuie să aibă un traseu clar pentru acest an, pentru anul viitor și pentru peste doi ani. Anul acesta va avea 7, anul viitor va avea 10 și peste 2 ani va avea 14. Până la 24 mai e puțin”, a spus Dan Șucu, la conferința de prezentare ca acționar la Rapid.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Dacă îl lași pe Adi Două Linii să decidă transferurile, Dumnezeu cu mila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.