Rapid

Miță Iosif și-a luat bătaie în lift de la Hizo: „Mi-a dat doi, trei pumni”

Miță Iosif, antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga 1 la finalul sezonului 2020 – 2021, a dezvăluit cum și-a luat bătaie în lift.

Fostul antrenor al Rapidului a povestit un episod amuzant cu Viorel Hizo.

Viorel Hizo îl bănuia pe Miță Iosif că a fost în club, iar acela a fost momentul în care antrenorul în vârstă de 75 de ani l-a luat la pumni într-un lift.

Miță Iosif recunoaște că îi plăcea să frecventeze cluburile de noapte din Regie, dar că nu mergea atât de des precum credea Viorel Hizo.

„Țin minte, la un moment dat, o întâmplare cu nea Viorel Hizo. „Bă, tu aseară ai fost la Nord!”. „N-am fost, nea Vio!”. A oprit liftul și mi-a dat doi, trei pumni. Avea spionii lui! Dar nea Vio a fost un om de nota 10. Au fost și multe exagerări, nu aveam cum să merg seară de seară. În Regie îmi plăcea să merg mai mult, acolo era mai pe sufletul meu, mai tinerească. Cu multe studente”, a spus Miță Iosif, conform GSP.ro.

Miță Iosif și-a adus aminte și de prietenia cu Ștefan Iovan și recunoaște că a avut o tinerețe tumultoasă alături de fostul său coleg de la Rapid.

„Probleme de prietenie. Ha, ha, ha! Prietenie împinsă până la sacrificiu. Am fost prieten foarte bun cu Fane Iovan. Și-acum mai vorbim. M-a luat în anturaj cu el.Țin minte și acum că m-a luat odată la Restaurant Nord cu el și când să intrăm acolo, îmi zice: «Băi Miți! Când intru eu aici se oprește muzica și începe Bamboléo». Nu l-am crezut, nu mai fusesem acolo.

Când am ajuns acolo cu el, chiar așa a fost! S-a oprit muzica și-a început să cânte Gipsy Kings. Erau atât de mulți rapidiști p-acolo, că l-am lăsat puțin în umbră pe Fane. Dar revenind la întrebare, nu știu dacă m-a stricat anturajul, dar am avut o tinerețe foarte tumultuoasă. Nu făceam chefuri exagerate, nu mai mult decât alții, doar că eu nu mă ascundeam”, a spus Miță Iosif pentru sursa citată mai sus.

Ștefan Iovan a jucat pentru Rapid în perioada iulie 1993 – iulie 1995, după ce fusese cedat de Steaua la rivala din Capitală. De partea cealaltă, Mihai Iosif a fost sub contract cu echipa giuleștenilor în perioada iulie 1993 – iulie 1996.

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolae
10 months ago

Extrem de interesantă știre ! Ce noroc avem cu accesul la aceste informații ! Felicitări și tot înainte !

Sicilianu
Sicilianu
10 months ago

Fane fusese dat afară de la Steaua fiindcă venea mahmur la antrenamente. La Rapid nu erau pretențiile așa de mari 😄

Back to top button
2
0
Tu ce părere ai? Lasă un comentariu și hai sa vorbimx
()
x