Gica HagiRapid

Două vedete de la Farul lui Gică Hagi sunt primele transferuri pe care le pregătește Rapid, după cooptarea lui Dan Șucu în acționariat!

Rapid vrea să îi transfere pe Eduard Radaslăvescu (17 ani) și Constantin Grameni (19 ani), doi dintre cei mai talentați fotbaliști propuși de Gică Hagi în Liga 1, scrie prosport.ro

Formația de lângă Podul Grant a intrat într-o nouă eră după ce afaceristul Dan Șucu a preluat jumătate din pachetul de acțiuni.

Primele două lovituri pe care giuleștenii vor să le dea se numesc Eduard Radaslăvescu și Constantin Grameni, ambii de la Farul Constanța. Rapid nu va avea, însă, drum liber spre semnăturile fotbaliștilor, deoarece aceștia sunt și pe lista lui Mihai Rotaru pentru un transfer la Universitatea Craiova, potrivit sursei citate.

Cei doi sunt doriți în Giulești, unde oficialii pregătesc o superechipă înaintea sezonului în care clubul va sărbători 100 de ani de la înființare.

De tinerii Eduard Radaslăvescu și Constantin Grameni este interesat și Mihai Rotaru, care vrea să îi transfere la Universitatea Craiova.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Care sint vedetele? Radaslăvescu și Grameni? Hagi nu a produs nici o vedeta, si aici il includ si pe Ianis. Numai jucatori de mijlocul clasamentuui sau mai jos. Tot ce a vindut afara a fost rebut. Si aici se vede si calitatea de antrenor a lui Hagi, a luat spuma juniorilor si i-a transferat in jucatori mediocri.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.