Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae anunta transferuri de calitate

Daniel Niculae a vorbit la Digisport despre viitorul clubului si planurile pentru sezonul in care Rapid aniverseaza centenarul ⬇️

„Am fost dezamăgit mai ales de ultimul meci. Mă așteptam să avem o cu totul altă atitudine. Am jucat contra unei echipe deja salvate de la retrogradare care nu avea nimic de pierdut. Dacă nu intri să dai 100%, uite ce se întâmplă. Există această dezamăgire pentru că au fost momente în care puteam gestiona altfel.

Sezonul viitor obiectivul e intrarea în playoff și câștigarea Cupei României. Iar pentru asta e nevoie de calitate. Suntem în disctuții pentru transferuri. Când se vor oficializa le vom prezența”, a mai transmis președintele clubului din Giulești.

Sursa foto: gsp.ro

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. Daca se gaseste aparator ca Mutu, si se scapa si de J. Morais, e posibil sa se progreseze, iar daca se aduc adevarati marcatori de gol, in locul sperantelor care nu prea au dat randament, se poate performa. Ne trebuiesc nu doar jongleori, cum a aratat Mutu, ca poate croseta cu echipa la mijlocul terenului, ci si finalizatori, de la 20 de metri central, dar si din 10 metri in careu. Daca la preluari, au reusit sa treaca de bajbaieli si saritul mingii ca din par, cum faceau inainte de Mutu, alt progres nu au facut, caci nu trag din prima, iar lugirea la al 2-lea dribling duce fazele in derizoriu…. mai ales ca viteza si conceptia, nu ii intrece mai mult ca oboseala ce ia dus pe teren la imprecizii sau blocaje, ca sa nu mai zic de darea mingii afara din teren. Rapidul daca nu poate sa intreaca prin jocul sau echipe macar ca cele din Praga si Belgrad, nu e cazul sa se chinuiasca sa se califice in afara, ci sa stea asa ca anul asta scutita de-a trece ca Dinamo in Liga 2-a !

 2. Eu aș căuta doar în străinătate. Românii sunt selecționați și formați greșit. Am rămas mult în urmă și recuperarea va mai dura un deceniu.

 3. Hai ca il ajut eu pe Nico:

  LB: Raul Oprut, Valentin Ticu, Andres Dumitrescu
  RB: Tiberiu Capusa, Cristian Costin, Raul Palmes
  CB: Paul Iacob,Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu, Marco Ehmann, Adrian Rus

  DM: Marco Dulca, Victor Dican
  CM: Dragos Albu
  AM: Alex Baluta, Claudiu Bumba, Marius Corbu

  LW: Marius Stefanescu, Sebastian Mailat, Alex Dobre
  RW: David Miculescu, Dorin Rotariu

  CF:Adi Chica-Rosa, Albert Hofman, Denis Dragus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.