Mircea LucescuRapid

Dan Sucu, exact ce avea nevoie Rapidul. Si fotbalul romanesc!

Sunt un mare admirator al lui Seth Godin. Cartile lui m-au inspirat enorm in tot ceea ce fac. Inclusiv sa scriu acest articol.

De ce?

Pentru ca una dintre devizele pe care Seth considera ca trebuie sa le aiba orice om de afaceri, pare sa-l caracterizeze extraordinar de bine pe noul co-patron al Rapidului.

Iar acea deviza suna cam asa:

TREBUIE SA FACEM LUCRURI CARE CONTEAZA PENTRU OAMENI CARORA LE PASA

Dan Sucu a intrat in scena absolut fantastic! Toata presa inca discuta despre conferinta de presa unde, intr-un timp foarte scurt, omul de afaceri a facut un mix incredibil intre ce si-a dorit sa spuna si ce vor oamenii sa auda!

Daca Mircea Lucescu, antrenor fiind, stie ca fotbalul este 1% meciul de 90 de minute si 99% controversa de dupa, cu atat mai mult un om de afaceri de talia lui Dan Sucu cunoaste acest aspect pe care l-a lasat foarte clar sa se vada inca de la bun inceput!

Iar acesta este inca un semn foarte clar, ca Dan Sucu a venit la Rapid cu un plan extrem de bine pus la punct!

Rapid a intrat intr-o noua era. Una in care „las’ ca merge si-asa”-ul, atat de specific Rapidului ultimilor ani, dispare! Alaturi de toti propovaduitorii acestui principiu toxic!

Revenind la conferinta de presa, chiar daca Dan Sucu a parut personajul principal, iar Victor Angelescu a dat impresia ca a trecut in umbra, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel!

Victor Angelescu a demonstrat ca e un om de afaceri extraordinar prin simplul fapt ca prefera 50% din ceva ce o sa valoreze enorm, decat 100% din ceva ce ar valora mai putin.

Rapidul avea nevoie de un patron precum Sucu. Astazi putem afirma ca are doi oameni extraordinari in aceasta postura.

Daca vor rezolva si problema marcii inainte de o decizie definitiva a instantei, astfel incat sa nu riscam ca la centenar sa ascundem sigla si vor pune punct unui conflict inutil pornit, pana la urma, pentru ca nu vreau sa vorbesc pe nimeni de rau, dintr-o dragoste, hai sa-i zicem: copilareasca pentru Rapid, totul ar fi perfect!

Dar totusi cel mai important este ca au ales sa faca

LUCRURI CARE CONTEAZA PENTRU OAMENI CARORA LE PASA.

Iar noi, rapidistii, aveam nevoie de asta ca de aer! Pentru ca prea mult ne-am blamat pe noi insine pentru faptul ca NE PASA ATAT DE MULT! 

Ne mai auzim!

Dragos Leasa

1923.ro

PS: Luati-va abonament! Considerati-l o investitie! Pentru ca la anul, daca abonatii vor avea prioritate ca si anul acesta, nu o sa mai apucati si va bagati unghia-n gat! Sa nu ziceti ca nu v-am zis!

 

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. De unde luam abonamentele ? Ma refer la cei din provincie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.