Rapid

Dan Sucu a inceput razboiul cu granzii din Liga 1: „Nu stiu cine e patronul CFR-ului. N-am auzit de el!”

Dan Șucu a prezentat obiectivele pe care le urmărește la Rapid, dar nu s-a abținut să nu trimită săgeți către campioana CFR Cluj.

” Modelul de business de la CFR îl înțeleg foarte greu, aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles din această situație. Patronul de acolo nu îl cunosc, nu știu ce afaceri are. Eu sunt de mult timp în această lume, cred că dacă era un afacerist important, dacă avea afaceri așa proeminente, auzeam de el. Nu știu cine este, n-am auzit de el, a declarat noul acționar din Giulești” 

Dan Sucu a fost prezentat oficial la Rapid si a vorbit pe larg despre planurile pe care le are la Rapid.

„Daca ne uitam la firmele mari, lideri in domeniul lor, cum ar fi Dedeman, Altex sau Mobexpert, toate au in comun un ingredient care le asigura succesul: SERIOZITATEA. Vom aduce acest ingredient la Rapid pe toate planurile si nu avem cum sa nu reusim sa atingem ce ne-am propus”.

Co-actionarul Rapidului a afirmat ca deja se confrunta cu neincredere din partea celor carora le-a dezvaluit planurile sale, fotbalul nefiind privit ca o investitie profitabila de mediul de afaceri din Romania.

Toata conferinta de presa poate fi urmarita mai jos

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.