Gigi BecaliRapid

CS Rapid, mesaj pentru Gigi Becali: „Dacă vrea să piardă titlul cu orice preț, atunci să joace în Giulești”

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, „a aruncat bomba” în momentul în care a anunțat că se gândește ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe stadionul din Giulești, scrie prosport.ro

Mugur Bolohan, directorul adjunct CS Rapid, care și-a spus opinia despre venirea roș-albaștrilor în „casa” rapidiștilor.

„Până să fie luată o decizie, trebuie o cerere. Domnul Gigi Becali vorbește multe. El de vreo doi ani joacă și în Ghencea și nu s-a întâmplat nimic. Am primit mai multe telefoane, dar până nu e ceva concret, nu am ce să răspund. Din punct de vedere legal, vom vedea ce se întâmplă, vom analiza și vom lua o decizie. Legal, au voie să joace, dar moral se vor gândi că nu e locul lor în Giulești, mai ales la un meci important pentru câștigarea titlului.

Eu cred că în Giulești totul va fi împortriva celor de la FCSB. Nu cred că e locul lor să joace un meci ca echipă gazdă în Giulești. Oricine plătește chiria poate juca. Sunt niște tarife acceptate. Echipa Rapid joacă pe o chirie minimă. Suma nu e confidențială, dar e de la caz la caz. Zece mii de euro este prețul minimal, plus utilități. Nu există și o chirie maximă. Se poate cere și un milion de euro.

A venit Federația cu o cere și este probabil ca următoarele trei meciuri din Liga Națiunilor să se joace pe Giulești. Deocamdată Cupa României se va juca sigur aici. Naționala va plăti minim 10 mii de euro plus utilități și sper să se simtă mai bine decât în Ghencea și să rămână în Giulești.

Nu va veni niciodată FCSB să facă cere să joace în Giulești. Dacă vor să piardă titlul cu orice preț, atunci să facă cerere. Nu au nicio șansă să câștige titlul daca vor juca pe Giulești. Până nu văd hârtia nu pot da un răspuns.

Repet, cea mai bună variantă este Buzău”, a declarat Mugur Bolohan la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Unul: m.am săturat ca cfr sa ia titlul si sa încaseze mereu bani din cupele europene. Fără acei bani vor păți ca noi dupa meciul cu heerenven.;) La fcsb e zarva, la ăștia antrenează becali, oricum cand pleaca becali se desființează pentru ca nu ii cumpara nimeni, deci nu o sa mai ai pe cine sa urăști atât.

  2. Dar FCSB ce stadioane au selectat în dosarul de licențiere?

    Ca noi am jucat meciul de acasă cu Mioveni tocmai la… Mioveni.

  3. un „hai rapid” fals. Avem un istoric bogat de abuzuri de la Becali (cu ajutor Mitica, promisiuni-prime la adversari) iar CFR nu a facut nimic.

  4. Hai Rapid: rezultă că dorești că FCSB să fie campioană ! Am trăit să citesc și asta (parcă nu-mi vine să cred) de la un rapidist !

  5. Nu as vrea sa castige fcsb titlul pe stadionul Giulești, dar mi-as dori din tot sufletul sa nu mai ia cfr titlul poate se desființează o dată. FZR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.