AdevaratFotbal internațional

Barcelona, oferta colosala pentru un superstar din Bundesliga

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona a transmis o primă ofertă scrisă, de 32 de milioane de euro, pentru atacantul polonez Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen, transmite AGERPRES care citeazã DPA.

Ziarul Bild am Sontag a anunţat despre oferta catalanilor pentru Lewandowski, desemnat de două ori de FIFA cel mai bun jucător al lumii şi care nu îşi va mai prelungi contractul cu Bayern Munchen ce expiră în 2023.

Agentul polonezului, Pini Zahavi, a declarat pentru ediţia de luni a cotidianului Bild că Bayern îl mai poate ţine un an pe Lewandowski, prin contract: ”Dar nu aş recomanda asta. Pentru Robert, Bayern este istorie”.

Conform ziarului catalan Sport, Bayern şi-a diminuat pretenţiile pentru un transfer până la 35-40 de milioane de euro pentru serviciile atacantului de 33 ani, care vara viitoare poate pleca pe gratis.

Barcelona este în recuperare după marile sale probleme financiare, dar antrenorul Xavi şi-a manifestat deja interesul pentru starul polonez.

Directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, l-a criticat pe agentul Pini Zahavi, care i-a sucit mintea polonezului, şi a confirmat că Bayern speră încă să-l păstreze pe jucător, căruia i-a făcut o nouă ofertă de prelungire a contractului.

Pentru rolul lui Zahavi în transferul lui Alaba la Real Madrid, preşedintele de atunci Uli Hoeness l-a descris ca ”un piranha însetat de bani”.

Interesul lui Bayern pentru Erling Haaland, care va ajunge însă la Manchester City, l-a deranjat pe Lewandowski.

”El a simţit o lipsă de respect din partea celor responsabili în ultimele luni, acesta este adevărul. Bayern nu a pierdut jucătorul Lewandowski, ci persoana Robert”, a afirmat Zahavi.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.