RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a vorbit despre transferul lui Rares Ilie

Rareş Ilie a devenit indispensabil echipei antrenate de Adi Mutu. Pe lângă faptul că se încadrează regulii U21, internaţionalul român U19 îşi pune amprenta în ofensivă în echipa antrenată de Adi Mutu.

Cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.de, Rareş Ilie poate fi următorul transfer important făcut de Rapid. Victor Angelescu ar fi de acord pentru suma potrivită, dar i-a recomandat tânărului jucător să evolueze pentru Rapid şi în sezonul următor.

Însă, în vară, finanţatorul nu exclude nicio variantă.

„Ne gândim să-l ţinem. Are un sezon bun, dar e foarte tânăr, dar ca business, dacă avem ofetă bună, normal că ne gândim. Vom vedea. Nu am sunat pe nimeni să-l propună undeva. Eu cred că e cam devreme să plece la 18 ani într-un campionat puternic. Nu ne gândim la asta, dar vedem în vară. Cred că ar mai trebui să rămână măcar un an. Dacă vom avea, vom analiza”, a declarat Victor Angelescu pentru orangesport.ro.

  • 33 de meciuri, 3 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Rareş Ilie la Rapid, în acest sezon

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

  1. e clar ca si pt Victor Angelescu, ca la mai toti investorii, fotbalul e doar un business si totul se axeaza numai pe profit. dar ca sa faci profit adevarat mai intai trebuie sa investeti sa faci performanta sa fii bine cotat pe acest firmament care se numeste fotbal. ori goana rapida dupa profit va duce cu siguranta acolo unde ne-a dus si Copos si n-as mai vrea sa traiesc, de altfel ca si toti rapidistii inca o asemenea catastrofa.

  2. Foame mare, neică ! Foame mare! La performanță nu ne gândim, doar la profit. Șefilor Rapidului să le fie foarte clar, jucători talentați precum Rareș Ilie nu apar foarte des. Crescându-l, valoarea îi crește bineînțeles și dacă jucătorul dorește. Altfel devine jucător „bumerang” care pleacă, nu confirmă afară și revine. Și asta până se confirmă zicerea cu „născut talent și mort speranță”. Avem atâtea și atâtea cazuri…

  3. Hai să fim serioși ! Omul e talentat, da. Dar mai are mult până să zici că e un jucător mare ! Până acum o lună nu prea era băgat în seamă. Are 19 ani !!! Dacă pleacă acum va ajunge că toți ratații care au „pus botul” la niște promisiuni ale impresarilor, că apoi să rămână eterne speranțe. Sper să nu fie așa, dar totul depinde de cine și cum îl sfătuiește.

  4. Dacă apare o ofertă de 3 milioane din Turcia, Rareș e in primul avion de Istanbul.

  5. Pfff, de ce îmi era frica nu am scăpat. Vânzarea jucătorilor, la prima ofertă, chiar dacă sunt confirmați ori expirați. Valoarea Rapidului, va creste odată cu acesti jucători, iar prețul odată cu performantele. Îl dai în toamna pe Rareș Ilie, este posibil sa iei 1 milion de coco, dar dacă anul viitor, intram în play-off, ne batem la titlu și cupe europene, eh….. se dublează suma, cel puțin și ne folosim și noi de un jucător care deja are reușite la 18 ani. Contract nou pe 3-4 ani, 8-10 mii pe luna, clauză de 5 mil ,și ptr fcsb – 100 mil. În 2 ani de zile da, îl poți vinde pe o suma bună, care sa îți asigure un buget onorabil pentru următoarele sezoane. Hai Rapid! 🇱🇻💔💪

  6. Nu contest talentul lui Rares, este clar pentru toata lumea ca e un pusti talentat. Dar mi se pare incredibil ca actualul Rapid nu pare dornic sa tina un jucator talentat si posibil jucator de baza, si se gandeste din prima sa-l dea daca apare o oferta in vara. E halucinant, sincer. Inteleg ca Angelescu e aici pentru business si profit si nu e pentru binefacere, DAR nu il vad bine daca singurul motiv pentru care a preluat Rapidul e doar samsaritul jucatorilor. Omul nici 19 ani nu are, nu are nicio performanta inca la Rapid, daca ne gandim dupa 5-6 meciuri bune „sa-l maritam” e clara treaba…

  7. Ilie e un tânăr talentat, pana la un transfer afară e drum lung. Forță, viteza ,lovitura de cap ,sunt doar câteva carențe pe care le are tânărul jucător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.