Dumitru DragomirGigi BecaliRapid

Miticã Dragomir despre noul investitor al Rapidului: „Nu poate fi niciodată la nivelul lui Gigi Becali”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a făcut dezvăluiri despre averea lui Dan Șucu, noul investitor de la Rapid.

Potrivit prosport.ro, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că Dan Șucu are foarte mulți bani, dar că noul investitor de la Rapid nu se poate ridica la nivelul lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir este de părere că niciun alt patron din Liga 1 nu se poate compara cu Gigi Becali, iar pe Dan Șucu îl clasează la nivelul lui Mihai Rotaru, finanțatorul echipei Universitatea Craiova.

„Au fost băieți deștepți și au captat doi oameni potenți financiari și deștepți. Șucu se pricepe și la sport, are și bani mulți. Nu poate fi la nivelul lui Becali, nu e nimeni la nivelul lui din țară. Da, poate să fie la nivelul lui Mihai Rotaru”, a spus Dumitru Dragomir, citat de prosport.ro

Întrebat dacă există șanse ca Rapid să câștige titlul în sezonul viitor cu Dan Șucu la conducerea clubului, Dumitru Dragomir a declarat: „Ce? Iei titlu dacă ai bani? Dacă nu ai minte nu poți să iei titlul. Uitați-vă ce se întâmplă la echipa lui Becali”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Dan Șucu, patronul Mobexpert, va avea 49% din pachetul de actiuni, după ce o să facă o majorare de capital, conform înțelegerii cu Victor Angelescu, actualul finanțator al grupării din Giulești.

Mai mult, milionarul o să fie implicat activ în zona de management administrativ și financiar al clubului din Giulești după ce va face majorarea de capital.

Foto: Romania TV

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Modul in care cheltuiești sau administrezi banii este o știința ….
    Succes domnule Sucu !

  2. Mda, phai F(erma) C(lanului) S(clavagist) B(ecali), este cum zice fratele mai mare al dl.ui Gigi, recte Victor ca este citez : „MAFIOT”, iar dl. Gigi, fost detinut politic, eliberat conditionat, si cu afaeri in acelasi domeniu cu cel ce se lauda ca este interlopul sef al clanului din care dl, Gigi e mai mic. Asadar un investitor, in sport, nicum nu poate fi ca un ins dintr-un clan mafiot, de puscariasi simultan, lasati liberi, doar daca isi tzi ‘ciocul mic’, fara sa mai punem ca dl Gigi, este un bine stiut bigot, ce se lauda ca se va calugari in scurt timp, dar dupa ce isi face conac la o Manastire proprie, si renuntza la Palatul actual, ceea ce dl. Sucu nu cred ca are in perspectiva vreodata, si nici nu se lauda cu ce optiuni politice a avut tatal sau, cum a facut dl. Gigi ! Una peste alta, dl. Dragomir avand si el afaceri imobiliare, este posibil sa ‘uite’ toate aceste aspecte, dar tot se vede ca in adevaratul sens al cuvintelor, are dreptate, ca cei doi sunt departe unul de celalalt in domeniul social si sportiv.

  3. Dan Sucu, a investit in baze sportive pentru copii, a făcut un bine și e și deștept, dacă ai minte faci și promovare și cu bani putini, bravo lui Dan Sucu! Hai Rapid!!!

  4. Șucu a investit deja mult mai mult decât Gigi în bazele acelea sportive pe care le-a cumpărat și amenajat. E vorba de hectare multe, pe care Gigi le-ar fi cumpărat doar pentru imobiliare. Așa că, indiferent de avere, Șucu pare mai hotărât să cheltuie pentru sport. Becali la FCSB câștigă bani, nu dă bani.

  5. Aici ai dreptate nea Mitică, Dan Sucu este mult peste Gigi Becali la nivel de inteligență, joacă în altă ligă ma-ntelegi ce vreau să spun.
    Gigi nu va lua campionatul atâta timp cât se va implica peste antrenorul echipei !

  6. Dar de ce trebuie comparat cu Gigi? Daca ai minte poti sa faci mult mai mult decat el, cu mai putini bani. Rezultatele conteaza.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.