Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae: “Nu trebuie să facem nuntă”

Declaratii Daniel Niculae ⬇️

În seara aceasta am făcut un meci foarte bun, dar nu trebuie să facem nuntă. Cu siguranță băieții sunt deja concentrați pentru ceea ce urmează. Dacă se poate să intrăm în play-off, bineînțeles că ne dorim, de ce nu?

Însă trebuie să construim, să pregătim fiecare meci în parte și vom vedea la finalul campionatului pe ce loc ne situăm. E prematur să vorbim de Conference, ne facem planuri pe termen scurt, pentru că mai e mult până departe. Dar da, trebuie să redevenim o echipă de temut pe plan intern și apoi sper să jucăm an de an în competiții europene”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport

Atâta timp cât vom ştii să gestionăm momentele frumoase, trebuie să ne pregătim să gestionăm şi momentele mai puţin fericite. Trebuie să fim pregătiţi. Suporterii s-au comportat ireproşabil.

Nu îmi fac probleme pentru momentele grele, nici ei nu îşi vor dori să avem meciuri cu porţile închise. Sunt cei mai frumoşi suporteri din România.

Vom vedea ce se va întâmpla până în vară, dar capacitatea noului stadion nu este foarte mare și atunci am preferat să avem oamenii prezenți meci de meci, să avem continuitate și cu siguranță că acest lucru se va întâmpla dacă evoluțiile vor fi la fel. Eu mi-aș dori să vindem doar abonamente, dar rămâne de văzut dacă se va putea”.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Ar fi cea mai mare prostie și obrăznicie sa se vândă doar abonamente. Nu am mai auzit de așa ceva la nimeni. Niculae cred ca a fumat ceva tare dacă declara ca vrea sa vândă doar abonamente!

 2. Da, un play-off ratat pe mâna unui antrenor fără carte, ținut prea mult la echipă, Voluntari, Argeș și Farul sunt sub noi ca valoare…
  PĂCAT, MARE PĂCAT…!
  Mi-a plăcut mult atitudinea galeriei care, de data asta, se pare că a înțeles că se poate manifesta în mod corect, fără petarde și alte nebunii.
  BRAVO !
  FELICITĂRI ! FORȚA RAPID !

 3. Haideti sa luam partea buna a lucrurilor.
  Daca intram in PLay-off, clubul lua mai multi bani si aveam meciuri mai tari teoretic, dar erau sanse minime sa luam locul 3.
  Acum avem sanse mari sa jucam barajul pt conference league si putem veni cu un moral bun daca batem tot in Play-out.

 4. Cand am zis ca Iosif nu stie,multi mi-au sărit în cap.Uitati diferenta,echipa joacă fotbal cu acelasi lot.Majoritatea meciurilor câștigate cu Iosif au fost dupa jocuri slabe cu noroc,nu jucam nimic.Acum se vede băieții joacă,fac presing,chiar de o sa piardă dar cu o asa atitudine nu ai ce sa le reprosezi.

 5. Cum a fost posibil să ratăm playofful cu un asemenea lot? Cum să joace Voluntarii sau Argeșul acolo în locul nostru?
  Am spus-o de astă-vară: Rapid are lot de locul 3. Dar toată lumea zicea: să fim mulțumiți că am promovat când nimeni nu mai credea, să zicem sărutmâna că suntem în Liga 1, e prea destul.
  Am ratat un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.