Rapid

Mihai Iosif, la pământ după ce a fost demis de la Rapid. „E dezamăgit! A suferit foarte mult!”

Dan Alexa îl cunoaște foarte bine pe Mihai Iosif și a vorbit cu el după ce a fost demis de la Rapid. Acesta susține că fostul antrenor al giuleștenilor este dezamăgit și suferă, mai ales că își dorea să antreneze pe noul stadion din Giulești, scrie prosport.ro

Mihai Iosif, la pământ după ce a fost demis de la Rapid

Totodată, Dan Alexa a ținut să îl felicite pe Adi Mutu.

„Mă bucur pentru Adrian că a venit la Rapid, îl apreciez foarte mult, dar îmi pare rău de Mihai Iosif. Ştiu că a suferit foarte mult când a plecat, dar viaţa merge înainte. Am vorbit cu el, e un caracter tare. A făcut o performanţă la Rapid, dar e dezamăgit că nu a reuşit să câştige mai mult.

El voia să rămână la Rapid, să antreneze pe stadionul nou din Giuleşti. El e un rapidist adevărat şi mi-ar fi plăcut ca el să inaugureze stadionul nou. Dacă tragem linie, e mult pe plus. A reuşit performanţe, a dus echipa în Liga 2, dar sunt convins că rapidiştii ştiu asta. La Rapid se iubeşte cu intensitate, până la urmă şi Pancu a plecat când i s-a cerut demisia.

Nu pot să spun dacă i s-a făcut o nedreptate, nu vreau să comentez. Dacă te pui în locul conducerii poţi să găseşti argumente pro”, a declarat Dan Alexa, conform Looksport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Respect Mița Iosif…ai făcut ceva ptr.Rapid…poate și azi am fi înotat în apele tulburi ale eșalonului doi,dacă tu nu ai fi pus umărul și sufletul la promovarea de nimeni așteptată!

  2. Uită-te la cele trei sferturi pline ale paharului, burtosule. Ai avut șansa de a antrena Rapidul 29 de etape în Liga 1. Ai fost aproape un an de zile cel mai mediatizat antrenor din România. Numele Miță a devenit din anonim celebru și ai încasat bani la care nu visai primăvara trecută.
    O grămadă de echipe, măcar de Liga 2, sunt cu ochii pe tine, președinții îți caută numărul de telefon, gazetarii se bat să-ți ia interviuri. Viitorul sună bine de tot, trebuie doar să profiți. Șo pe el!

  3. la unii se poate citi si un pic de ironie, insa sa nu uitam ca ce a facut el a fost o mare performanta PROMOVAREA si cu putin mai mult inspiratie putea s-as salveze postul. dar se pare ca nici jucatorii nu preau l-au ajutat si puteau s-o faca, dar, din motive necunoscute noua, nu au facut-o. cineva spunea ca trebui neaparat sa si faca scoala de antrenor, asa-i, perfecta dreptate si cine sitie, poate ne vom mai intalni vreodata

  4. Eu te apreciez și îmi pare rău că măcar ultimele egaluri nu au fost victorii că nu plecai!Echipa a jucat mai bine dar a avut ghinion,mai bine ca în acest meci cu noul antrenor ,de care nu pot să mă pronunț încă!

  5. Adevărul este că Iosif, fără licență, nu avea nici un viitor. Îi urez să rezolve cu școala și să antreneze în continuare.

  6. Mițăăăăăă…. așa e în viață. Nu fi supărat sau dezamăgit, ține capul sus, mulți Rapidiști te apreciază și Te iubesc pentru ce ești și pentru ce ai realizat în toată perioada petrecută ca principal al Rapidului.
    Forța Miță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.