Rapid

Fostul șef al lui Adrian Mutu, laude pentru „Briliant”. Ce crede despre numirea acestuia la Rapid: „Nu au cautat un rapidist, a căutat un antrenor”

Marcel Puscas crede că trecutul cã trecutul de dinamovist al lui Adi Mutu nu va mai conta atunci când echipa va avea rezultate pozitive.

„Rapidul este un club emoțional. Dan Petrescu a pupat steagul și a plecat după 6 etape, Iordănescu la fel. La noi încă se întâmplă lucrurile astea. În vest, lumea s-a mai civilizat. Poți să vezi un antrenor precum Mourinho și la Barca și la Real, așa cum s-a întâmplat și cu Figo. Mulți alții au fost și la Inter și la AC Milan și lumea nu se ofuschează în așa mare măsură.

Noi suntem mai sentimentali. Rapidul nu a cãutat un rapidist, a căutat un antrenor. Dacă e antrenor 100% mai contează că e rapidist sau stelist? Te ajută la pierderea sau câștigarea de puncte făcutul frumos la galerie? Crezi că oamenii ăia sunt nebuni?”, a declarat Marcel Pușcaș pentru Realitatea Sportivă.

„Mai prieten decât Iosif cu galeria cine a fost? El a și fost în galerie și uite că tot i-a venit rândul. E băiat bun, e inechitabil că i s-a întâmplat după un parcurs foarte bun în primele etape. Probabil nu a mai știut să gestioneze, probabil a dat prea multă importanță unor 2-3 jucători din echipă. Poate făceau echipa mai mult decât el, poate a fost personalitatea lui zdrențuită prin vestiar. Degeaba faci semne la galerie dacă tabela nu te ajută. Dacă nu sunt rezultate, ce să facă? Dacă nu avea 10 meciuri fără victorie probabil mai rămânea, dar nu știu cât își doreau și jucătorii să mai rămână”, a mai spus Pușcaș.

Sursa foto: Cristi Dangeorge / shutterstock.com

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Barbarosa chiar vrei un antrenor cu rezultate mari? Ai bani de Dan Petrescu,că alt antrenor român nu prea am văzut să aibă rezultate.A da Șumi a avut rezultate când a avut echipă și patron cu bani.Crezi că venea Sumi fără să ceară vreo 5-6 jucători de valoare,eu nu prea.

  2. Dl. barbarosa, am spus, la instalarea noului antrenor, că nu-mi place de Mutu ! Cu atât mai puțin să-l iubesc! Dar, am mai zis, că trebuie să așteptăm niște rezultate, nu să dăm cu pietre „din prima”.

  3. Poate că în opinia multor rapidiști Mutu nu este soluția pentru banca Rapidului că nu îl recomandă nimic. Ok ! Pe Pancu ce îl recomandă ? Rapidismul ? Ține loc de rezultate ? Nope ! Așa că … răbdare și tutun. Personal m-am cam săturat de propunerile Pancu sau Șumudică. Unu nu a demonstrat nimic și a fost demis, celălalt a rămas șomer și acum Rapidul i se pare o opțiune. Așa că…

  4. D-le Nicolae, as vrea doar sa va intreb, oare stiti ce rezultate a avut Mutut cel iubit de D-voastra la FCU Craiova si de ce a plecat cu coada intre picioare? curand va veti convinge ca Mutu n-are stofa de antrenor de liga 1-a. asta amvrut sa spun. si nu va faceti grija ca am revenit, totul in viata asta e trecator si imprevizibil. mi-ati dat o sugestie cu loto, chiar ma apuc sa joc, cand voi lua potul cel mare am sa investesc la rapid, e bine?

  5. Dl. barbarosa, la loto joci, căci observ că ști ce se va întâmpla în viitor ? Dar parcă îți luaseși adio de la acest site pe 2 martie la ora17.48 ! Ce se întâmplă, te-ai răzgândit așa repede ?

  6. daca a fost asa de bun ca antrenor, de ce nu l-ati pastrat la craiova? rezulatele lui Mutu au fost catastrofale si cred, adica sunt convins ca nu va avea rezultate notabile nici la rapid. si se mai stie ca nu toti mari fotbalisti au fost si bun antrenori, exemple sunt destule. si cum adica Mutu are un salariu de 10 mii de euro pe luna si pe Mitza il plateau numia cu cate va sute de lei. veti vedea ca Mutu poate va castiga meciul de maine cu clinceni, dar atentie, va intalni in play-out echipe care stau foarte bine in teren. prevad ca dupa 2-3 etape va parasi giulestul si o sa-l caute din nou pe Mitza sau il pe Pancu antrenor.

  7. Nu sunt de acord cu implicarea galeriei în procesul de numirea antrenorului și nici cu implicarea conducerii clubului în alcătuirea repertoriului galeriei . Cu alte cuvinte, fiecare cu treaba lui, Angelescu nu dă tonul la cântec, nici Corsicanu nu pune antrenor .

  8. Din ultimele declarații ale lui Săpunaru se simțea că unii jucători nu-l prea mai voiau pe Miținho. I-au cam tras scaunul de sub fund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.