Danut LupuScandal

„Dănuț Lupu mi-a furat casetofonul de la mașină”

Sorin Răducanu (59 de ani), fost fotbalist la Dinamo și Sportul Studențesc, a vorbit despre trecutul său în Ștefan cel Mare și a amintit de un episod trăit alături de Dănuț Lupu (55 de ani), scrie prosport.ro

„Îl întreb eu pe Dănuț Lupu: unde a jucat el? A jucat pentru Dinamo și Rapid. A fost într-un campionat trucat? Da! Apoi s-a dus să joace la Panathinaikos. Cât a jucat acolo? A jucat foarte puțin.

Dănuț Lupu, ca orice om de pe pământul ăsta, are niște slăbiciuni. Cea mai mare slăbiciune a lui este reprezentată de o boală. Se numește cleptomanie. Undeva prin 1987 eram vizavi de discoteca Pui de Urs la Olimp. Eram la camping și acolo era șef un fost poloist de la Dinamo, un prieten de-ai mei, Liviu Chiriță. Acest prieten chema balerinele de la barul internațional, era greu atunci să faci asta. Erau petreceri atunci. Ce crezi că face Dănuț al nostru? Eu beam, cântam acolo, eram în vacanță.

Am aruncat cheile pe masă și ce face Lupu. Ia cheile de la mașină și se duce să-mi fure casetofonul. Nu avea multă lume pe vremea aia casetofon cu șină. Să mă dea în judecată! După aia îmi spune Liviu Chiriță să o iau pe fata aia de la barul internațional. Eu când porneam motorul automat pornea și casetofonul, dar acum n-a mai pornit. M-am uitat și nu mai era casetofonul. M-am dus direct la masă și l-am luat pe ăsta și i-am zis să-mi dea casetofonul imediat. Știi ce mi-a zis: «bă, ești prost, a fost o glumă, am vrut să văd cum reacționezi». Mi-a dat casetofonul înapoi. Dar dacă eu nu știam cine mi l-a luat, era la revedere casetofonul”.

În replicã, Lupu a rãspuns promt:

„Eu nu știu cum de aveți puterea să stați și să vă pierdeți vremea pe la telefon cu acest veșnic candidat pe la conducerea FRF, Sorin Răducanu. Omul ăsta își depune dosarul din patru în patru ani doar ca să mai fie și el băgat de presă în seamă. Dar eu sunt convins că și voi râdeți de el între voi după ce îi închideți telefonul. Păi ăsta merită vreo replică de la mine? Ăsta, care se întreba la mișto că pe unde am jucat eu?

Păi eu cand jucăm la Campionatul Mondial din Italia împotriva lui Maradona, el se uita la mine la televizor, bine, nu știu dacă avea televizor color sau alb-negru. În 1987 eu nici nu îl cunoșteam pe acest om, care spune că a jucat pe la Dinamo. Ce dracu casetofon să îi fur eu lui? Dar unde oare a jucat el? La Dinamo au jucat fotbaliști adevărați, nu din ăștia ca el. Dacă tot vrea circ, atunci să îmi aducă roțile de la mașină, că mi-a furat roțile. Dar, dacă e totuși să vorbesc ceva serios despre acest om, atunci vreau să scrieți că îi doresc multă sănătate. În rest, vă spun sincer că l-am băgat prea mult în seamă”, a declarat Dănuț Lupu, pentru prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Băi, dar și voi… ați ajuns de râs cu asemenea știri ! Nu înțeleg cum puteți pune pe site așa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.