Rapid

ULTIMA ORĂ | Rapid se poate întoarce pe stadionul din Giulești. „Am luat toate avizele! Se poate juca și mâine acolo!”

Valentina Caciureac, președintele clubuluI Rapid, le-a dat o veste excelentă suporterilor formației din Liga 1.

Valentina Caciureac a dezvăluit miercuri, 16 februarie, pentru Agerpres, că a obținut toate avizele de funcționare pentru noul stadion din Giulești.

Mai mult, președintele Clubului Sportiv Rapid București susține că arena din Giulești poate găzdui un meci oficial chiar și mâine, toate acestea dacă se va semna contractul de închiriere cu Rapid.

Rapid poate juca pe noul stadion din Giulești

Lucrările stadionului din Giulești au fost încheiate la sfârșitul anului 2021, iar pe 4 ianuarie 2022 a fost preluat în administrare de Clubul Sportiv Rapid.

„Am rezolvat, avem toate avizele, de la Primărie, de la DSP, de la Mediu… avem şi autorizaţia de la ISU, este scrisă. Mai trebuie să aibă o vizită formală cei de la ISU şi ne-o aduc. Autorizaţia este eliberată, doar să ne-o aducă. Nu este nicio problemă, toate, absolut toate avizele sunt luate. Le-am trimis draft-ul de contract celor de la FC Rapid, acum îi aşteptăm să vină să îl semnăm. Pe noul stadion se poate juca de mâine, dacă semnăm azi, mâine se poate juca. Dar noi trebuie să semnăm acel contract de închiriere a stadionului pentru meciurile de fotbal. Aşteptăm conducerea clubului de fotbal. Vrem ca FC Rapid să fie prima echipă care joacă aici, să inaugurăm stadionul împreună cu ei. Şi aşa va fi, fără discuţie”, a afirmat Valentina Caciureac, preşedintele CS Rapid.

Cât o va costa pe Rapid să joace în Giulești

Valentina Caciureac a anunțat și cât va costa închirierea noului stadion din Giulești pentru un meci. „Noi avem niște tarife minimale pentru închiriere. Este vorba9 de minimum 10.000 de euro pentru un meci, plus 200 de euro pe oră  nocturna, plus costul utilităților”.

Președintele CS Rapid a anunțat că oficialii formației din  Liga 1 își doresc să mute birourile la nou stadion din Giulești. „Cei de la FC Rapid au făcut solicitare pentru închirierea de birouri la stadion, la fel și pentru Fan Shop. Au solicitat închirierea terenului și pentru antrenamente cu o zi înaintea meciurilor. Îi așteptăm să semnăm. Muzeu însă va fi la comun, CS Rapid cu FC Rapid”.

Chiar dacă Valentina Caciureac a anunțat că s-ar putea juca pe noul stadion din Giulești încă din acest weekend, partida giuleștenilor cu Dinamo din etapa 28 a Ligii 1 programată pe 26 februarie, ora 20.30, va avea loc pe Arena Națională.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Da..cu părere de rău dar Nico este moale ca și presedinte..Aici trebuie cineva cu tupeu care să pună presiune pe arbitri pe federatie..vezi femeia de coana mița..alias mm–ul nemernic!!

  2. Madam Caciureac trebuia să inspecteze un pic stadionul în loc să-l preia în halul ăsta. Avea dreptate ministrul userist care vroia s-o înlocuiască.

  3. Cred ca Rapid ar trebui sa beneficieze de un pret de inchiriere preferential care sa fie mai mic decat cel pe care-l platea echipa ca sa joace la Mioveni. Vestea e buna dar parca nu-mi vine sa cred ca e adevarata. Ne vom lamuri in primul meci pe care-l vom avea acasa dupa incheierea sezonului regular (probabil in play-out).
    Hai Rapid!

  4. Cine e Nico asta A fost o data unul Daniel Niculae pe care noi il ovationam dar a ramas acolo in amintirile noastra frumoase
    Asta de acum e un neicanimeni care ar trebuie sa lase locul lacineva cu pricepere ascultare

  5. În loc sa-i facem noi ” marcaj” Valentinei Caciureac, situația e tocmai invers !? Avem președinte?! Nu cred, Nico se comportă ca un simplu spectator, ignorând cu încăpățânare prostească toate semnalele care vin dinspre suporteri!!! Indiferent de limbajul, de cultura , de cunoștințele fiecăruia dintre NOI, are OBLIGAȚIA să asculte și să țină cont de ele!!! Se pare că „foncția „îi creează bufeuri adolescentine!… CLUBUL RAPID , A FOST, ESTE ȘI VA FI MEREU AL SUPORTERILOR RAPIDISTI!!! NU UITAȚI ASTA STIMATI CONDUCATORI !!! ESTE CASA NOASTRĂ SI TREBUIE SA REVENIM AACUUUMMMMM !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.