Rapid

Florin Bratu și Dinu Gheorghe, contre cu zâmbetul pe buze despre Rapid: „N-am spus niciodată că nu pot antrena acolo!” / „Florine, îți va fi greu!”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, și Florin Bratu, selecționerul României U21, au fost invitați în cadrul emisiunii ProSport Live și au vorbit, printre altele, despre posibilitatea ca fostul fotbalist să devină antrenorul Rapidului, la un moment dat.

Fost jucător la Rapid în perioada 2001-2003, dar confundat mai degrabă cu Dinamo, echipa la care a evoluat pentru o perioadă mai lungă de timp, Florin Bratu nu exclude varianta de a antrena, la un moment dat, echipa din Giulești.

Acum selecționer al echipei naționale de tineret, Florin Bratu le-a antrenat pe Dinamo 2, CS Tunari, România U19, Dinamo, Aerostar Bacău, Turris Turnu Măgurele și Concordia Chiajna.

Florin Bratu și Dinu Gheorghe, contre cu zâmbetul pe buze despre Rapid

Florin Bratu a adus în discuție alți doi antrenori care au în istoric ambele echipe, și Rapid, și Dinamo: Mircea Rednic și Mircea Lucescu.

„N-am spus niciodată că nu pot antrena Rapidul. Da, am fost iubit în Giulești. Au mai fost și alții iubiți acolo: Mircea Lucescu, Mircea Rednic. Nu știu ce-mi va rezerva viitorul. E o echipă unde am făcut performanță chiar dacă acolo sunt foarte mulți care nu mă suportă”, a spus Florin Bratu, la ProSport Live.

Dinu Gheorghe i-a oferit sfaturi prețioase, în direct, lui Florin Bratu, pe care l-a avertizat însă că nu i-ar fi deloc ușor să conducă banca tehnică a Rapidului.

„Florine, îți va fi greu să antrenezi în Giulești. Ai fost un jucător iubit la Rapid. Să nu spui niciodată nu și niciodată să nu-ți dai demisia de la echipa unde ești. Mircea Lucescu zicea să nu pleci niciodată, să te dea ei afară”, a completat Dinu Gheorghe.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Cred ca a uitat când ne impusca cu steagul de la coltul terenului.Eu nici nu as îndrăzni să mă mai gândesc la a antrena Rapidul

  2. Ca și Lobonț, Bratu n-a mai fost dorit în Giulești când vroia să revină în România. Ce să-i reproșezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.