Daniel PancuMarius SumudicaRapid

Daniel Pancu, atac devastator la Marius Șumudică: „Dereglează atmosfera! De ce să vii să faci scandal acum?” Sumi a dat replica

Daniel Pancu nu l-a „iertat” pe Marius Șumudică, după ultimele declarații date referitoare la Rapid și cei care lucrează la club. Fostul atacant al giuleștenilor îl pune la zid pe antrenorul de 50 de ani pentru replicile sale prin care a transmis că nu va antrena niciodată formația vișinie atâta vreme cât Victor Angelescu va fi patronul clubului, scrie prosport.ro

„Șumi” nu s-a oprit doar aici. L-a pus la punct pe Mihai Iosif pentru că a aflat că la unul dintre antrenamente a făcut o trimitere către el, într-un scurt dialog cu un jucător. „Pancone” consideră că Marius Șumudică exagerează și poate periclita grav atmosfera din vestiarul rapidist.

Daniel Pancu îl apără pe Mihai Iosif și este de părere că antrenorul giuleștenilor poate ar fi trebuit să răspundă, pentru a detensiona situația, chiar înaintea derby-ul cu Dinamo.

Daniel Pancu, atac devastator la Marius Șumudică

„Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo?! Influențează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Cand vii și inflamezi… E un derby până la urmă, nu știi…

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo și-a revenit chiar acum. Vor conta și declarațiile astea. Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influențeze opinia publică, suporterii… Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu. Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism și de respectul față de colegii de breaslă. Eu mă pun în locul lui Miță Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul față de colegii de breaslă​”, a declarat Daniel Pancu pentru PlaySport.

Replica lui Sumudica

„Prietenul meu Daniel Pancu, că eu aşa îl consider, este într-o mare eroare în tot ce a declarat. Eu am spus că dacă este adevărat că s-a discutat cu Mutu, înainte trebuia să se discute cu Şumudică. Nu că trebuie schimbat Iosif, nu că trebuie pus Şumudică.

Pentru că Şumudică are mai multă experienţă, performanţe şi este rapidist pur sânge, de aia cred eu că trebuie vorbit cu Şumudică. Sau şi cu Şumudică.

Chiar l-am susţinut pe Iosif, nici măcar nu am mers la meciuri ca să nu se interpreteze cine ştie cum, cred că e cea mai bună dovadă că nu am urmărit ceva anume.

Şi mai vreau să se cunoască un lucru. Dacă cine ştie cum se va ajunge ca Rapidul aleagă între Pancu şi Şumudică antrenor, atunci Şumudică va face un pas în spate. Şi cu asta sper că am spus totul despre cât de mult vânez eu în acest moment scaunul de antrenor al Rapidului.
Am spus şi la emisiune, probabil că plec în străinătate, deci este clar. Oricum, îmi doresc ca Rapid să câştige meciul cu Dinamo, atât mai am de zis”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport

S-ar putea sa te intereseze

10 Comments

 1. Trebuie sa vina Shumudik, altfel nu ne batem la titlu in veci amin.
  Si ne vom petrece centenarul anu viitor pe vremea asta, luptand iar pentru supravietuire. E simplu si conducerea Rapidului ar face bine sa inteleaga macar atata lucru.

 2. Ti-este cam frica de Pancone, mai mariusica. Ipocritule.
  Galeria a fost, ca de obicei, la datorie. 100000 de mii amenda si cel putin 2 meciuri acasa fara spectatori. Asa cred unii ca fac bine echipei.

 3. Salut tuturor.Galeria joaca impotriva Rapidului din pacate.Mai Nico…tu nu vezi ca Iosif n-are treaba sa vada jucatorii…imi bat gura de un sezon ca Dandea n-are ce cauta…Moise…Balan si el tot ii baga…Victoreeeee…dormi pe banii tai?!

 4. Interziceți odată “galeria“, nu se vede că distruge Rapidul?
  E o bandă organizată de huligani și infractori, condusă de clanul Bocciilor.

 5. Bocciii și corsicanii care “imping echipa spre victorie“ și-au început din nou mizeriile din peluză. Dacă nu se trece repede la deratizare și deciorizare, Giuleștiul n-o să vadă multe meciuri anul asta.

 6. Sa vedem schimbările…Degeaba lupți dacă faci asemenea gafe, în lanț! Îmi este fff frică de cei 2 din apărare; sper sa iasă Dandea, sa-i ia locul Săpun și să văd un mijlocaș ofensiv! Sper sa câștigăm, altfel ne batem la baraj! Mare atenție!!!

 7. Adică: Dacă Rapidul crede că Pancu poate fi o alternativă la Șumudică, atunci Șumudică îi întoarce spatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.