Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, replică pentru „Corsicanu” după acuzațiile acestuia la adresa președintelui de la Rapid: „El îi poate dezbina pe suporteri prin declarațiile sale!”

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, i-a răspuns lui Gheorghe Răducan, după ce acesta, zis și „Corsicanu”, l-a acuzat pe fostul fotbalist că îi dezbină pe suporteri, scrie PROSPORT

Daniel Niculae a reacționat după declarația suporterului giuleștean și a prezentat situația din perspectiva sa, lămurind și problema cu Daniel Pancu.

Daniel Niculae, replică pentru „Corsicanu” după acuzațiile acestuia la adresa președintelui de la Rapid

„Am văzut intervenţia lui Gigi (n.r. Gigi Răducan, unul dintre liderii suporterilor Rapidului) în emisiunea cu Marius Şumudică, în care spunea că eu dezbin suporterii Rapidului şi prin faptul că nu mă împac cu Daniel Pancu.

Este o prostie mare! Un preşedinte al Rapidului, care acum se numeşte Daniel Niculae, dar mâine se poate numi altfel, trebuie să aibă întotdeauna deschisă uşa clubului pentru o fostă mare glorie a Rapidului, aşa cum este Daniel Pancu.

Daniel Niculae aşa gândeşte atât despre Pancu, cât şi despre Iencsi, Şumudică, Măldărăşanu şi toţi ceilalţi care au făcut performanţă în tricoul vişiniu. Relaţia mea personală cu Pancu nu are nicio legătură cu această situaţie.

De fapt, chiar prin afirmaţiile sale Gigi îi poate dezbina pe suporterii Rapidului. Deşi eu sunt convins că fanii echipei noastre sunt prea inteligenţi să cadă într-o astfel de capcană. Pentru ei, interesul Rapidului este cel mai important, mult mai important decât disputele dintre unul şi altul.

Cât despre situaţia lui Mihai Iosif am tot spus, nu va fi schimbat cel puţin până la finalul sezonului regulat. De aceea nu am vorbit nici cu Şumi, nici cu Prandelli, nici cu Mutu nici cu altcineva. Susţinem antrenorul total, ca şi până acum.

Îi aştept pe toţi fanii la stadion, sâmbătă, să încurajeze echipa aşa cum numai ei ştiu să o facă şi câştigăm meciul”, a spus Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. Tot scandalul vine de la bățul în gard băgat de Sumudica, care are impresia ca are dreptul sa se bage în seamă singur,
  Altfel asa zișii fani au mai facut o treaba când l-au alungat pe cel mai bun investitor care va rămâne în istoria clubului,
  Asa ca sunt semne bune,tineti-o asa,

 2. @nicolae, partial ai dreptate, dar numai partial , pai, ce fotbalisti au echipele din west si cum naib sa nu ai rezultate cand mai vin si antrenori ca lumea, care nu e inca cazul rapidului nostru. pt inceput trebuie sa ne dam multumiti si cu ai nostrii, care pe bune se incadreaza in bugetul clubului, asa ca sa fim realisti.

 3. @barbarosa. Păi da, ce echipă avea Rapid în ’68…putea s- o bată pe cea din ’98 (dacă punem așa problema). Iar marele (cu adevărat !) nea Tinel, n-a avut probleme să antreneze Steaua și Dinamo. Ce s-a câștigat cu antrenori rapidiști precum Lupescu, Puiu Ionescu, Kraus, Dumitru, Manea, Rada…? . Chestiile astea cu „patriotismul” sunt bune pentru așa zisii „corsicani”. Ce-ar face englezii (să zicem) fără antrenori de „import” ?

 4. @zetano. rapidul a castigat cupe si un campionat si cu rapidisti antrenori, vezi cazul nea Tinel( Valentin Stanescu) iar Rednic a castigat un campionat care era deja transat de Hizo, care a fost schimbat peste noapte fara niciun motiv. cu Mircea Lucescu si cu Strambu rapidul a avut in lot cei mai buni fotbalisti la timpul respectiv, lucru care acum mi se pare imposibil de realizat cu ce finante avem la dispozitie si fara de care n-ai acces la performanta.

 5. Corect Nico. Esti cam diplomat in raspuns, dar poate ca asa e mai bine si sigur mai civilizat. Clar sunt interese in toata tevatura asta cu Florin, cu Gigi, cu Sumi si mai sunt. Cum s-au trezit ei asa deodata. Au impresia ca se poate tine clubul cu cateva zeci de mii de euro.

 6. @barbarosa

  Un exemplu de antrenor rapidist care a facut si performanta (in afara de Sumudica cu Astra)? Tot aud aberatia asta cu antrenorii astia rapidisti si ca trebuie adusi dom’le antrenori rapidisti. Asta e o tampenie. O aberatie. Cand cele mai mari performante ale clubului au fost obtinute cu Mircea Lucescu, Razvan Lucescu si Mircea Rednic, sa sustii o asemenea tampenie nu are nicio legatura cu realitatea si cu sportul profesionist. Trebuie adus un antrenor profesionist. Unul care in primul rand e antrenor, a aratat ceva pe unde a fost si are foame de trofee. Atat.

 7. @anonim. sper ca vorbesti serios cand afirmi ca oricine. pai, in afara de Bergodi ceilalti fie ca n-au niciun interes, unii sunt pensionari de mult, iar altii sunt un dezastru. si mai lasa-o moale cu textele tale, de fapt pretentiile tale.

 8. Nu mai avem nevoie de incompetenți rapidiști, ne trebuie profesioniști de orice origine. Ca Luceștii, Hizo, Rednic, Moldovan, Bergodi…

 9. daca dupa sezonul regulat ar urma ca in loul lui Mitza sa fie pus un alt antrenor atunci sa fie doar un rapidist, care a scris istorie pt clubul nostru si asta indiferent de nume.

 10. Sper ca următoarea declarație a corsicanului să fie dată în biroul unui procuror.

 11. Bravo Nico.dar imi doresc sa fii un pic mai vocal.sa terminam cu golaniile cu autopropuneri si interventii ale unor persoane ce vorbesc in numele Rapidului si al Suporterilor

 12. Repet ce am spus in comentariul de mai devreme, care nu a fost publicat: era cazul ca Nico sa-i raspunda cat mai repede imbarligatorului de Corsican!
  FORZA RAPID !!!

 13. Nu cei din galerie trebuie să pună antrenor la Rapid, suporterii trebuie să încurajeze echipa și atât. Acum 2 ani Sumudica era deranjat de asocierea sa cu Rapid, el era mult prea important , acum când nu-l mai baga nimeni în seama, se autopropune .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.