Cristian SapunaruNaționala de Fotbal a RomânieiRapid

Cristi Săpunaru, tot mai aproape de o revenire la echipa națională a României. „Îmi doresc o calificare!”

Cristi Săpunaru (37 de ani) este tot mai aproape de o revenire la echipa națională a României, toate acestea după ce Edi Iordănescu a fost numit selecționerul primei reprezentative.

După ce a fost numit în funcția de selecționer al echipei naționale a României, Edi Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că o să apeleze și la jucătorii care au decis să se retragă de la prima reprezentativă.

Astfel, Edi Iordănescu a luat legătura cu Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid care s-a retras de la echipa națională în septembrie 2019, iar selecționerul pare că a reușit să-l convingă pe fotbalistul în vârstă de 37 de ani.

Cristi Săpunaru, tot mai aproape de o revenire la echipa națională a României

După ce a discutat cu Edi Iordănescu, Cristi Săpunaru a anunțat că va anunța ce decizie a luat în scurt timp. Totodată, căpitanul grupării din Giulești a dezvăluit și ce așteptări are de la echipa națională a României.

„Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia, mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit Sport.ro.

Cristi Săpunaru a jucat ultimul meci pentru România în iunie 2019

Cristi Săpunaru a evoluat în 36 de meciuri în tricoul echipei naționale a României și a fost de 11 ori căpitanul „tricolorilor”. Liderul din apărarea Rapidului a debutat la prima reprezentativă în 2008, atunci când avea 24 de ani.

Ultimul meci pe care Cristi Săpunaru l-a jucat la echipa națională a fost Malta – România, scor 0-4, atunci când a intrat în minutul 34 în locul lui Ionuț Nedelcearu, fotbalist care s-a ccidentat.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Un meci contra unei echipe conduse de Mircea Lucescu, cel ce a revigorat Rapidul ar fi un act de mare noblete . Eventual cuplat cu o miuta intre cei ce au readus mandria campionilor in Giulesti

  2. Moș Săpunaru abia îi face față lui O. Popescu, ce să caute la Națională? Ziua de alaltăieri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.