Diverse

A plecat de la Survivor România 2022 și face praf echipa „Faimoșilor”! Robert Niță, fără milă: „Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți!”. Cine e cel mai slab: „Dacă țipi de două ori la el, s-a tăiat. E praf!”

Robert Niță, 44 de ani, fost jucător al unor echipe ca Steaua sau Rapid, a fost eliminat de la Survivor România 2022 la începutul lunii, din cauza unor probleme medicale.

Niță a făcut parte din echipa „Faimoșilor” și acum, la emisiunea lui Zanni de pe VOYO, a dezvăluit că unii dintre ex-colegii săi sunt niște prefăcuți, așa cum ar fi Emil Rengle și Radu Itu. Ei se „transformau” atunci când erau filmați, totul pentru a lăsa impresia că „Ia uite ce harnici suntem, câte facem”.

La Survivor, în echipa „Faimoșilor” e acum și Marian Drăgulescu, omul care a scris istorie în gimnastică.

A plecat de la Survivor România 2022 și face praf echipa „Faimoșilor”! Robert Niță, fără milă: „Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți!”

În echipa „Faimoșilor” există tensiuni! Colegii i-au adus acuzații grave lui Cătălin Zmărăndescu, fost luptător și bodyguard al lui Gigi Becali.

Concurenții de la Survivor sunt împărțiți în două echipe, „Faimoșii” și „Războinicii”. În competiție, de la start, au fost mai mulți sportivi, printre care Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri).

„Când te apucă hărnicia doar când vezi camera… Te curentează camera! Stăteau la soare 3-4 ore și se activau când vedeau camera. «Ia uite ce harnici suntem, câte facem». Băi, nu faceți nimic! Sunteți nebuni!? Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți. Ziceai că îi electrocutează camera”, a declarat Robert Niță în emisiunea Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Fostul fotbalist a continuat: „Am spus că îmi doresc să câștige cel mai om. Din păcate, după ce am văzut anumite secvențe la revenirea în România, nu sunt foarte mulți oameni acolo. Voi răspunde celor care au impresia că sunt mai pricepuți decât sunt. Am văzut că sunt unii care, mai nou, au și cunoștințe medicale (n.red. – Andreea Tonciu și Emil Rengle)”.

Au fost niște imagini după momentul stingerii făcliei, când am plecat din concurs. Aș vrea să te uiți cu atenție și să vezi care sunt cei doi oameni din echipa Faimoșilor pe care nu i-am îmbrățișat (n.red. – Rengle și Itu). Asta cred că spune ceva. Poate pare că nu sunt sincer, pentru că sunt sătul, sunt liniștit, dorm bine, fac tratament, deci lucrurile merg bine. Falsitatea nu poți s-o maschezi – Robert Niță

Niță, care a slăbit zece kilograme în perioada petrecută la Survivor România 2022, a mai spus despre Emil Rengle că: „Iubea pe toată lumea. Spunea te iubesc, ești cel mai tare, mersi. Pe urmă se ducea în spate și spunea «Antrenoarea Robert Niță și-a găsit toate bolile posibile. Eu sunt cel mai bărbat de aici». Bărbații își spun în față! La început pe toți îi iubește, după se duce la testimoniale… În patru săptămâni are puncte cât personalul de Ciulnița. Ai văzut remarca lui cu «Nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși»? Chiar suntem nebuni? Îl avem și pe Messia acum? Îl avem pe cel mai onest, cel mai frumos, cel mai deștept”.

„Dacă țipi de două ori la Radu Itu s-a tăiat. E praf psihic”

Ex-atacantul de 44 de ani a câștigat campionatul alături de Rapid în sezonul 2002 – 2003 și Supercupa României în 2002 și 2003.

„Noi tot ce spunem la Consiliu ei folosesc asta împotriva noastră. Șmecheria este să le ții acolo, să le soluționezi și la joc să îi rupi. Când vin camerele ești și fochist, și astronaut, și bucătar. Unii când vedeau camerele zici că erau electrocutați. Unii au adus puncte în 25 de meciuri cât am adus eu în șase. Și mort aduceam puncte. Stăteau la soare trei – patru ore și când venea camera se activau. Nu faceți nimic. Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți! Mi-era rușine că mănânc. Otilia la o probă a intrat de șase ori. De trei, patru ori, bărbații, băieții și câștigam…Dacă țipi de două ori la Radu Itu s-a tăiat. E praf psihic” a mai precizat Robert Niță.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.