RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu: „Suntem de acord sa amanam meciul cu Craiova”

CSU Craiova are probleme. Mai mulţi fotbalişti au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 la întoarcerea din cantonament.Mihai Rotaru, finanţatorul oltenilor, nu a ascuns faptul că se teme să nu apară şi alte cazuri cu infectări în zilele următoare şi astfel meciul cu Rapid să fie amânat. Disputa cu giuleştenii, prima oficială din 2022, este programată sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Rotaru ar vrea ca meciul să fie amânat cu două zile. Victor Angelescu, finanţatorul echipei Rapid, este de acord nu propunerea oltenilor şi a oferit  adevărată lecţie de fair-play!

”Oficial nu sţiu să vă spun dar am discutat cu cei de la Craiova care vor să amâne meciul şi noi am fost de acord. Pentru că aşa ni se pare normal, trecem printr-o perioadă foarte grea. Noi nu vrem să beneficiem de o problemă a lor, noi vrem să jucăm cu Universitatea Craiova. 

Vrem să amânăm meciul cu două zile, mi se pare ceva normal. Eu cred ca şi suporterii vor aprecia. Pentru că e un derby adevărat. Trecem prin pandemia asta şi aşa este normal. Dar acum nu ţine doar de noi.

Noi nu avem cazuri de COVID, la noi toţi jucătorii sunt vaccinaţi. Vom vedea ce se va întâmplă! Noi ne-am testat şi la întoarcere cu PCR şi suntem toţi negativi. A fost zbor direct şi asta ne interesa mai mult decât altceva. De asta am plecat toate echipele cu charter”, a declarat Victor Angelescu, finanţatorul echipei Rapid, pentru telekomsport.ro.

Despre cantonamentul din Antalya: ”Noi nu am avut probleme. Am jucat toate meciurile. Condiţiile au fost foarte bune. Ne-a ieşit bine, eu aşa zic. Suntem mulţumiţi de acest cantonament”.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Este o vorba la noi, ca ce semeni aia culegi. Sunt de parere ca pozitia lui Victor este una corecta. Asa este normal si civilizat sa se-n-tample, dar daca mai sunt si unii care aleg din rautate, de obicei li se-ntoarce.

  2. Oameni buni, cred ca problema e de fapt alta. La ultimul amical, in care am folosit primul 11, l-am avut pe Sapunaru, Belu, Grigore, Morais accidentati, plus Onea nepregatit (adica toti titularii din aparare). Probabil daca mai amanam putin meciul avem timp mai mult sa ne refacem/pregatim fizic fundasii.
    Ca sincer, cu goge pe dreapta, florica pe stanga, albu si dandea in centru si moise la mijloc…. ne-o luam lejer chiar si cu covidul de la Craiolguta.

  3. Cred că se gândesc că există varianta ca şi noi să avem parte de problema cu COVID-ul în lot, nu acum dar în viitor…şi ar fi bine să laşi loc de bună ziua…probabil

  4. @antisistem subscriu. la cat de orgoliosi ii stiu pe olteni, ei nu ar fi fost de acord cu amanarea meciului daca ai nostrii ar fi fost afectati de covid.

  5. În junglă trebuie să te comporți ca atare, Victor face o mare prostie, oltenii NU ar fi amânat meciul 100%!!! Se vede clar cât este de naiv și el și Nico ! Asta este…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.