RapidVictor Angelescu

Victor Angelescu a făcut marele anunț

Zilele trecute, a avut loc predarea noului stadion din Giulești către Clubul Sportiv Rapid, după mai bine de doi ani de la începerea lucrărilor, scrie fanatik.ro

Victor Angelescu a anunțat când ar putea juca Rapid primul meci pe noul stadion din Giulești

Omul de afaceri susține că cei de la Clubul Sportiv Rapid vor trimite, cât de curând, cererile pentru obţinerea tuturor avizelor de funcţionare a stadionului.

Totodată, patronul Rapidului este de părere că Rapid va putea juca primul sau al doilea meci de acasă pe noua arenă din Giulești.

„Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuție cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize și așa mai departe.

Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca. Nici ei nu știu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede.

Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă”, a declarat Victor Angelescu pentru FANATIK.

Primul meci, din acest an, pe care Rapid îl va disputa acasă, va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, contra celor de la UTA Arad. În timp ce al doilea meci este programat sâmbătă, 12 februarie, împotriva covăsnenilor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Noul stadion „Rapid” va putea găzdui peste 14.000 de spectatori

Noua arenă din Giulești are o suprafață de 40.522 mp și va putea găzdui 14.050 de spectatori. Aceasta beneficiază de 184 locuri de parcare şi 7.560 mp de gazon natural ranforsat sintetic. Totodată, stadionul va putea fi omologat UEFA categoria 4.

Pe lângă terenul de fotbal, stadionul este dotat cu săli de antrenamente pentru diverse discipline precum karate, box, lupte, judo, atletism sau popice, o sală de sport multifuncţională, o sală de forţă, sală de recuperare şi pistă de atletism.

În plus, arena va pune la dispoziția sportivilor spaţii de cazare, vestiare şi camere de recuperare, cabinet medical, dar și zonă de testare antidoping.

Spectatorii vor avea la dispoziție magazine și zonă de mâncare, iar persoanele cu dizabilități vor beneficia de 75 de locuri special amenajate.

Ridicarea noului stadion din Giulești a costat 185.333.607.39 lei, aproximativ 37.5 milioane de euro.

S-ar putea sa te intereseze

13 Comments

 1. Asta este farmecul pauzelor competitionale: suspansul creat prin promisiuni de transferuri ce pot rezolva obiectivul !
  Si ar mai fi ceva: ecranul tactil trezeste antrenorul din tine !
  Chiar si managerul …

 2. VelociRAPtor, ai cumva la Rapid vreun jucator de pasa decesiva, un om care sa suteze de la distanta? iti spun eu ca nu ai, am ajuns sa il comparam pe Deaconu cu ionita,ilie si panoiu, niciodata. Baiatul este o clasa peste tot ce avem la Rapid pe partea ofensiva

 3. Ce să facă Deaconu la Rapid? Să se calce pe bătături cu Stahl, Ilie, Panoiu, Ioniță, Carnat?
  Întâi gândiți, pe urmă vorbiți.

 4. Si eu zic ca Ronaldo deaconu e jucator de luat la Rapid, e jucator pe placul publicului, care stie cu mingea. O sa fie adorat de public, asa ca Nicooooo, aduceti-l la rapid cat mai repede

 5. Depinde de cum mișcă din …urechi pe la isu, și alte foruri …că poate dura si ff mult min 3 luni fără pile…si 🤑 …am experiență 23 ani in construcții și mai ales după colectiv …birocrația..a explodat …cat despre jucători…buni și 2 Dar să fie fotbaliști …

 6. Ma aduceti jucatori! Stadionul este facut la misto, cu 14000 de locuri este un stadion de provincie!
  Minim 25000 trebuia!
  Daca vreti sa nu ajungem in b aduceti 3-4 jucatori!!!

 7. chiar ar fi o premiera nationala sa putem juca primul meci de acasa pe noul Giulesti. referitor la transferuri sunt convins ca nu se vor mai face. costa enorm de mult si Victor singur cu siguranta nu poate face fata, asa ca sa ne bazam pe ce avem, dar cu conditia ca cei care intra pe teren sa demonstreze ca pot juca in forta cele 90 de minute.

 8. Esti prea optimist Victore. La cum se misca lucrurile in tara asta, ne vom vedea pe Giulesti, mai degraba, prin Aprilie. Sigur ca sper sa fie mai devreme, ca toti rapidistii de altfel, dar la cum a fost si cu celelalte stadioane, nu cred.

 9. Credeam că d’nul Angelescu ne spune că Rapidul a făcut un transfer important, un fundaș central, unul stânga, un mijlocaș și un vârf. Dacă jucătorii sunt suficient de buni, atunci sigur avem nevoie de un preparator fizic, poate reușim sa ne apărăm mai sus și poate facem puțin presing .

 10. E o veste bună, prioritatea este alta; aducerea unor jucători de valoare!…Acum ceva vreme erau 3,4, acum 1 max.2…Nico, hotărâți-vă !!! Timpul trece, alții transferă iar noi cumpănim…Fundaș polivalent și mijlocaș central OBLIGATORIU!!! R.DEACONU ar veni sigur!!! Dar până vă hotărâți îl pierdem și pe el! Este cea mai bună soluție din țară! Tic,tac,tic,tac….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.