Rapid

Peluza Nord cere respect pentru rapidisti

Galeria Rapidului a postat un comunicat prin care isi manifesta nemultumirea vis-a-vis de acordul clubului pentru amanarea partidei de la Craiova, cu CSU.

Ultrasii giulesteni vor respectarea progeamarii initiale si cer Ligii si televiziunilor sa nu fie de acord cu amanarea partidei.

Iata comunicatul Peluzei Nord:

RESPECTAȚI SUPORTERII RAPIDIȘTI!

În condițiile în care Handbal Rapid București și FC Rapid 1923 au programate în aceeași zi meciurile oficiale de la Craiova, pe 22.01, Daniel Niculae și Victor Angelescu colaborează cu CSU pentru a muta partida din weekendul viitor în ziua de luni. LUNI, AȚI CITIT BINE, LUNI…știm că este 24.01, sărbătoare legală, dar la fel de bine știm că foarte multe companii din mediul privat țin cont de asta foarte puțin sau deloc.

Indolența cu care conducerea Rapidului acceptă mutarea acestui joc, din mijlocul weekendului într-o zi de luni, este absolut inexplicabilă, atât din perspectiva suporterului, cât și din cea fotbalistică.

Le dorim multă sănătate persoanelor din cadrul clubului Craiovei diagnosticate cu Covid-19, dar nu este vina Rapidului că s-a ajuns în această situație. Suntem convinși că lotul adversarilor este destul de numeros încât să poată fi suplinită absența celor depistați pozitiv, astfel încât partida să poată fi dispută conform programării inițiale.

Din respect pentru comunitatea de fani ai Rapidului, rugăm civilizat Federația Română de Fotbal, Liga Profesionista de Fotbal LPF și Digi Sport să respingă cererea de amânare, iar pe FC Rapid să-și retragă acordul, dacă mai există această posibilitate.

RESPECTAȚI COMPETIȚIA!

RESPECTAȚI SUPORTERII RAPIDIȘTI!

DISTRIBUIȚI ACEST MESAJ PESTE TOT!

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Usurel ca s-ar putea sa avem si noi nevoie de amanare. S-au intors din Turcia cu 14 covidati in avion. Sa vedem cati au luat.

  2. FFFF CORECT!!!! VREM NOI SA FIM MAI CATOLICI DECÂT PAPA!!! Crede cineva ca csu ar proceda la fel??!! NUUUUU!!!! NICIODATĂ!!! După ce au câștigat cu forcepsul meciul din tur „ajutați PE FAȚĂ ” de un arbitru mizerabil, jigniți și luați în derâdere de un clovn (atât ca fotbalist dar mai ales ca om) pe nume craioveanu, Noi întoarcem celălalt obraz…Sunteți nu doar naivi, ci, cu adevărat p….i !!! Onorată conducere!!!… Cu blândețe o spun!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.