Rapid

Junior Morais vrea să se stabilească în România! Cum a ajuns brazilianul în țara noastră: „Avea un salariu de 3.000 de euro!”

Fundașul rapidist Junior Morais vrea să rămână în România după încheierea carierei profesionale, țară în care a mai îmbrăcat tricourile cluburilor FCSB și Astra Giurgiu.

Junior Morais s-a atașat de România, astfel că vrea să rămână în țara noastră după ce își atârnă ghetele în cui. Brazilianul a mai jucat în Liga 1, în afară de Rapid, pentru Astra Giurgiu și FCSB, iar evoluțiile sale l-au adus în topul străinilor de valoare care au călcat în campionatul nostru.

Invitat în studioul ProSport Live, Florin Prunea a confirmat că fotbalistul brazilian vrea să rămână în România și a povestit cum a ajuns acesta în Liga 1.

Junior Morais vrea să rămână în România

Junior Morais s-a atașat de România, astfel că nu are de gând să plece din țara noastră nici după ce nu va mai fi legat prin contract de un club. Anunțul a fost făcut de Florin Prunea în cadrul ProSport Live.

Fostul conducător de club a povestit cum a reușit să îl aducă pe fotbalist din Portugalia, unde câștiga 3.000 de euro pe lună, la Astra Giurgiu.

„Junior Morais nu se exteriorizează foarte mult! În România eu l-am adus, la Astra, cu Selymes. Iar acum vrea să se stabilească aici. A venit din liga a treia, de la Freamunde. Ne-am dus și am văzut două meciuri, împreună cu Timofte. Am stat în Portugalia o săptămână! L-am convins pe domnul Niculae și l-am luat imediat. Avea un salariu de 3.000 de euro, atunci când l-am adus la Astra. Le-am plătit 15.000 de euro celor de la Freamunde”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Junior Morais și-a anunțat retragerea din fotbal la finalul acestui sezon. Brazilianul spune că își dorește să continue, însă, în fenomen, astfel că este tentat să se reprofileze pe futsal.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. De ce nu iese Nico să ne spună și nouă de ce au adus 2 fundași dreapta și nici un fundaș central (Dandea e depășit, se vede din avion) sau sa fi adus un mijlocaș defensiv ca dublura pt Albu și Crepulja, de atacant cee sa mai zi
    cem, eu cred ca Cardoso fiind liber de contract putea fi o soluție….

  2. De acord cu Octavian. Foarte multe invective. Sa fii suporter înseamnă să susții echipa și la bine și la rău, vorba cântecului. Aruncatul lăturilor nu face bine nimănui. In plus, obiectivul declarat, evitarea retrogradării nu e o rușine, e o management prudent. Arunci bani nesustenabil, ajungi ca clinceniul, dinamo, gazul, Astra. N-ați învățat nimic din 2015?

  3. @ Gabi
    Este o rusine pentru clubul Rapid sa aibe un suporter asa de badaran ca tine. Critica se poate face si fara invective. Fii macar civilizat daca inteligent nu poti fi.
    Hai Rapid!

  4. Un boșorog de rahat ,o gaura în stânga apărării.De zece etape nu mai joacă nimic acest jalon puriu.Dar chiar ne facem că nu vedem? Afara cu poetul clovn,morais,balan etc.Ne trebuie un director tehnic care știe ce jucători sa transfere.Rapid nu este un brand care să-și propună numai evitarea retrogradării că clinceniul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.