Focarul de COVID-19 de la Craiova dă peste cap startul de campionat al Universității! Ce se întâmplă cu meciul împotriva Rapidului

Coronavirus COVID-19

Universitatea are un start nebun de 2022. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut un cantonament ratat în Turcia, acolo unde nu a putut disputa meciurile amicale pe care le dorea și de unde s-a întors cu un focar de COVID-19, iar acum trebuie să se pregătească de primul meci oficial, derby-ul cu Rapid.

Confruntarea dintre echipa lui Laurențiu Reghecampf și cea a lui Mihai Iosif este programată pentru sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00. În tur, oltenii au câștigat pe Național Arena, scor 2-1.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Focar de COVID-19 la U Craiova! Ce se întâmplă cu derby-ul contra celor de la Rapid

Nicușor Bancu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă, Vladimir Screciu și Lyes Houri au fost depistați cu COVID-19 pe 14 ianuarie, cu opt zile înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco”.

Conform noului regulament, fotbaliștii infectați trebuie să stea șapte zile în carantină, ceea ce ar însemna că ei ar putea fi apți la ora jocului cu giuleștenii. Problema este că jucătorii nu se pot antrena alături de ceilalți colegi până când nu se vor negativa.

Sunt însă șanse mari ca cei cinci să devină negativi mai devreme și să poată reveni la antrenamente în următoarele trei sau patru zile.

În ceea ce îi privește pe fotbaliștii cu test negativ, dar care sunt contacți direcți ai celor pozitivi, trebuie să stea în carantină timp de cinci zile, ceea ce ar însemna ca miercuri, 19 ianuarie, să poată ieși din izolare și să meargă la pregătire.

CITEȘTE ȘI  Transfer extraordinar | Joacă în naționala Spaniei și a semnat cu Rapid!

„Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19.

Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici. Vă vom ține la curent cu evoluția acestei situații”, a fost mesajul prin care U Craiova a anunțat, pe Facebook, apariția focarului de coronavirus.

Noi cazuri de coronavirus în Bănie?

Pe lângă cei cinci fotbaliști testați pozitiv cu noul coronavirus, Laurențiu Reghecampf ar mai putea primi vești proaste. Antrenorul nu doar că îi are infectați pe colegii din staff-ul tehnic, Florin Tene și Cristinel Țermure, dar se poate trezi și cu alți jucători care au COVID-19.

Universitatea Craiova va face astăzi o nouă serie de teste în rândul jucătorilor și este posibil ca și alții să fie depistați ca purtători ai virusului SARS-CoV-2

7 Comments

  1. Breaking news:
    Șumi e out de la Malatya!
    Ocazie unică pentru Rapid! Putem avea antrenor!
    Nico, pe el!

  2. Se aude că Baissama Sankoh va fi mijlocasul central adus la Rapid. Liber de astă-vară.

  3. Va fi un cu totul alt meci, sunt convins de asta! Altceva vroiam sa spun; priveam cu uimire la TV cum redactorii de sport și invitații lor se dau de ceasul morții cu nu avem selecționer!?…Oamenii ăștia ori sunt PROSTI ,ori se fac! Păi când vreodată, securiștii ăștia mafioți de la frf, vor aduce antrenor cu personalitate?! Au făcut oferte de ochii lumii, imposibil de acceptat si- l vor pune pe no- name mutu, sa- l dirijeze, ff simplu nu?! Stoipuță, mediocru fotbalist, dezastru ca antrenor- dar prietenul celor cu ochii albastrii !!! Băi PANARAMELOR, A-ȚI DISTRUS FOTBALUL SI ȚARA ASTA FRUMOASĂ JAVRELOR!!! Altfel, s fim noi toți sănătoși!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.