DiverseGigi Becali

Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, și Robert Niță, fostul fotbalist de la Rapid, audiențe uriașe la Survivor 2022! Câți români s-au uitat la PRO TV la emisiunea în care cei doi fac parte din echipa „Faimoșii”

Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, și Robert Niță, fostul fotbalist de la Steaua și Rapid, au înregistrat o audiență uriașă la debutul în emisiunea Survivor România.

Cătălin Zmărănescu și Robert Niță fac parte din echipa Faimoșilor, alături de CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Emisiunea difuzată acum de către Pro TV a devutat duminică seară și a înregistrat audiențe impresionante.

Cătălin Zmărănescu și Robert Niță, audiențe uriașe la Survivor 2022!

Nu mai puțin de 2.6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță la Survivor România, duminică seară, potrivit Pagina de media.

Difuzată anterior pe Kanal D, emisiunea Survivor a înregistrat cifre net superioare rivalelor Antena 1 și Kanal D, care au avut duminică seară un milion, respectiv 700 de mii de telespectatori în același interval orar.

Cătălin Zmărăndescu, o singură teamă înainte de debutul la Survivor

„Nu m-am gândit la chestia asta, dar cred că cel mai dificil moment (n.r. la Survivor) ar fi să țin echipa strâns unită și închegată, cam asta este, pentru că eu cred că ei au mai multe temeri decât am eu. Eu, pur și simplu, nu am niciun fel de temeri. Pe ei, îi simt un pic așa… și mi-aș dori din tot sufletul să pot să îi țin uniți.

N-am frici. În afară de Dumnezeu, nu mi-e frică de nimic. Poate… Cred că despărțirea de cei mici, de Vladimir și de Matilda, pentru că de când s-au născut n-am plecat de lângă ei. Ba nu. Am plecat vreo două luni de lângă Matilda când am fost la Ferma (n.r. o altă emisiune), dar de lângă Vladimir, nu. Sper să fie ok, să mă împac cu gândul că ei sunt acasă și eu sunt acolo.

Nu o să îmi lipsească absolut nimic, pentru că de când mă știu am fost așa mai haiduc, mai… mie mi-a plăcut dintotdeauna aventura. Așa că nu cred că o să îmi lipsească ceva”, spunea Cătălin Zmărăndescu, înainte de debutul la Survivor

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.